Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo?

Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀

Zato, ker je to naša skupina že od leta 2009 mogoče...

WWW.FACEBOOK.COM

Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

• Všeč 3
Napisano

Glede na kompleksnost motorja 2,2 verjamem, da bi včasih poslal vse u kurac najraje🤣

• Zmeden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je FuManchu napisal:

Glede na kompleksnost motorja 2,2 verjamem, da bi včasih poslal vse u kurac najraje🤣

Po moje niti ne. Moj mehanik je ravno prejšnji teden imel eno italijansko 6-ko.

In je sčistil vse po vrsti okoli motorja, kar se pač mora. (kolektor, egr-ja, senzorje) 

Pravi, da je prav veselje delati ta motor, ker je vse enostavno in logično. 

Tudi, ko je zamenjal turbini na eni prej je to naredil z lahkoto. Tako, da menim, da je problem edino čas, ko je Pelko tako zaseden. 

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1

Napisano

Evola, napopal sem jo..... :prstgor::zoom-zoom:

Ps; slikano v garaži, ker zunaj lije kot pr.... a..... 🙃🙂

IMG_20220928_214455~2.jpg

IMG_20220928_214338~2.jpg

IMG_20220928_214247.jpg

• Všeč 8
  • Ljubim 2
Napisano

Sicer sem proti lepljenju nalepak, ampak tole moram pa pohvalit, ker si našel res pravo mesto, da ne izgleda kičasto.

• Hvala 1

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

IMG_20220928_214247.jpg

Tudi take barve bi bila zanimiva. 😊

Napisano
pred 4 minutami je SeekK napisal:

Res dobro izpade!

Premium 😉

Itak. Premium nalepka na premium avtu. 😉

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

IMG_20220928_214247.jpg

Bomba 🔝🙂

• Všeč 1
  • Hvala 1
  • 1 mesec kasneje...

• Zadnja sporočila

• nemce so za par lep denar nategnili
    • Bom za Boss-a izmeril temperaturo gum po vožnji po avtocesti  z digitalnim termometrom,  tako GY na 6-ki kot Conti na cx30. Tudi mene zanima realna temperatura. 
    • Ampak se hitro učijo in bodo počasi prevladali. Moj kitarist ima privatno plastičarsko delavnico. Do sedaj je imel nemške, angleške in italijanske stroje.  Zadnjega je kupil na kitajskem za tretjino cene. In pravi, da je daleč najboljši od vseh. Tudi na trstiranjihbpogisto zmagajo. Podobno je pri pevskih ozvočenjih.Sedaj jih že veliko kupuje zvočniške enote na kitajskem za par sto evrov na enoto in delajo enako ali še bolje kot renomirane firme. Tako, da jaz jih ne bi zaničeval.  Kar se tiče električnih avtomobilov je moje mnenje, da bodo v celoti prevzeli trge( vgrajevali vodo veliko opreme,imeli bodo dolg doseg in seveda  primerna cena). Večino kupcev ne bo brigalo od kod je avto, le cena bo narekovala prodajo  (delno tudi  kvaliteta). 
    • Ups, "brez problemov" je bla slaba izbira besed, bolj je bilo mišleno, da se nebi smeu še opečt pri 60-65. Drgač pa da ne bo kdo mislu kaka drama je zej z GY F1 6stkami ... sem ziher, da se ostale gume isto "grejejo". Včera ob sedmih zvečer je asfalt še ziher mel čez 30 + trenje gume pa ni da ni da ne prideš na teh 40-45. Zadn cajt, da začne mazda delat kake nove modele, sj ne vemo več okol česa bi še filozofiral
    • Ja, to je pa zanimivo..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.