Skoči na vsebino

Cev vode - Mazda 6 CD143 GG (letnik 2007)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Na Mazdi 6 mi je preperela dvojna kovinska cev vode, ki poteka iz hladilnika pod karter in naprej na gumjasto cev.

Klical praktično vse rabljene lastnike Mazde 6, uradne service, autoodpade, pa nikjer nismo našli.

Uradni servis ima po naročilu, vendar ni problem v ceni, pač pa v dobavi (več kot 14 dni).

Prilagam slike cevi, če ima kdo bom zelo vesel.null

Hvala

null

image.png

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pat in Mat bi to hitreje rešila...   Po emajlu dobim obvestilo, da so oni primer zaključili. Zraven so me se povabili, da izpolnim Anketo o zadovoljstvu.   Se naredim bedaka in napišem emajl nazaj, da linija je še vedno meter in pol nad tlemi in da če so oni končali, bom pa jutri prerezal, kar je ostalo, da me ne bo oviralo, ker očitno ni njihovo, če so oni končali, kabel pa še vedno visi.   Ni bilo petnajst minut, pa je bil najprej emajl iz Telekoma, da so posredovali ustrezni službi in da bodo ukrepali. In še preden sem emajl do konca prebral, je bil že klic z GVOja, da je potrebno ponapeti optični kabel in da bodo rešili.   A jaz sem pa že v prvem emajlu, ki sem jim ga poslal 1.3. (resnici na ljubo je bila to nedelja, zato štejmo, da so ga prejeli 2.3. takoj zjutraj) napisal, da linija je najverjetneje optični kabel do soseda...   Oni so pa 5.3. sporočili, da je primer zaključen, danes pa še ni zaključen ker morajo ponapet optični kabel. Resno me zanima, kaj je počel tisti mož, ki je prišel narisat križec na zemljevidu? Če je že prišel preverit, kaj je narobe, bi jim lahko točno povedal, kaj je in kako je. Tako bo pa zdaj že tretji obisk "strokovnega osebja" za to, ker se je popustila spona in se je linija obesila skoraj do tal, pa jo je potrebno napeti in pritrditi.   Pat in Mat bi to hitreje rešila...
    • Pa saj nekako so problem rešili... Tebe je motilo, da ne morš porezat spodaj, pa so porezali namesto tebe. 😅
    • Upam da zadnja šhitna ta teden 
    • Grem danes zjutraj na poti v službo tam mimo in gledam dol na to parcelo in - linija je še vedno meter in pol nad tlemi, le leske so požagali tik ob liniji. Zdaj bom še enkrat pisal tja da vprašam, kaj je na stvari...
    • Tudi pri nas jo je zdaj dosti več odkar so trojanski tuneli.... 😁🫣😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.