Pat in Mat bi to hitreje rešila...
Po emajlu dobim obvestilo, da so oni primer zaključili. Zraven so me se povabili, da izpolnim Anketo o zadovoljstvu.
Se naredim bedaka in napišem emajl nazaj, da linija je še vedno meter in pol nad tlemi in da če so oni končali, bom pa jutri prerezal, kar je ostalo, da me ne bo oviralo, ker očitno ni njihovo, če so oni končali, kabel pa še vedno visi.
Ni bilo petnajst minut, pa je bil najprej emajl iz Telekoma, da so posredovali ustrezni službi in da bodo ukrepali. In še preden sem emajl do konca prebral, je bil že klic z GVOja, da je potrebno ponapeti optični kabel in da bodo rešili.
A jaz sem pa že v prvem emajlu, ki sem jim ga poslal 1.3. (resnici na ljubo je bila to nedelja, zato štejmo, da so ga prejeli 2.3. takoj zjutraj) napisal, da linija je najverjetneje optični kabel do soseda...
Oni so pa 5.3. sporočili, da je primer zaključen, danes pa še ni zaključen ker morajo ponapet optični kabel. Resno me zanima, kaj je počel tisti mož, ki je prišel narisat križec na zemljevidu? Če je že prišel preverit, kaj je narobe, bi jim lahko točno povedal, kaj je in kako je. Tako bo pa zdaj že tretji obisk "strokovnega osebja" za to, ker se je popustila spona in se je linija obesila skoraj do tal, pa jo je potrebno napeti in pritrditi.
Pat in Mat bi to hitreje rešila...
Grem danes zjutraj na poti v službo tam mimo in gledam dol na to parcelo in - linija je še vedno meter in pol nad tlemi, le leske so požagali tik ob liniji. Zdaj bom še enkrat pisal tja da vprašam, kaj je na stvari...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.