Imam podobne stopnice za v mansardo na podstresju, kjer je spalnica (ni vnc v uporabi ) ...
Narejeno je bilo pred nekje 30 leti... Kupil sem železo... sosed ja sešvasal... Deske sem pa kupil v Baumax/Bauhaus/Obi,... ne vem tocno kje... in sam potem nažagal in prišraufal ... Glede cen, pojma nimam, koliko je to bilo takrat ... 🤔
Sem naročil taprve (GoodYear 235/50 R20 104W EFFICIENTGRIP PERFORMANCE SUV XL)... Edino ravno to je, kar sem sumil... Pise sicer , da so na zalogi... potem pa rok dobave 1-2 dni... Prejle klical in bodo jutri na voljo za prevzem/premontazo ... Torej niso pri njih na zalogi ... Sem sedaj dal na avto eno zimsko gumo ... in bo za toliko, da se jutri peljem do BTCja in zamenjamo ... Sem imel sedaj mamino 16 let staro Corso, ker sva sla do tasta v bolnico vceraj ... pa je kar razlika pri voznji ... Sploh ker nima skoraj nic od opreme... no vsaj klimo ima ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.