Neke podobne cricke imam obcasno tudi sam. Nisem se uspel ugotovit kdaj in kje natanko so. Je pa res da odpiranje sipe pomaga oziroma spremeni stanje Pa nekako je odvisno od temperature.
Sporoci kaj ugotovijo na servisu.
Wh-ji so pomembni (ok, če različni sistemi delujejo na isti napetosti, potem se jih da primerjat tudi v Ah, ampak energija se meri v Wh). In Kot že ime pove - power tube 500, ima 500Wh tako kot vsi pogoni takrat pred leti. Naj povem, da imam doma tudi Canondale bicikel s 750Wh, pa nimam občutka, da ima več dometa, kot je imel Cube s 500Wh takrat ko je bil nov.
Namenoma sem dal stopnjo pomoči na "MTB". Če jo primerjam s stopnjo "Turbo" ki naj bi bila 250W, je to na oko nekje dobrih 100W, mogoče 120W. Tako da župe bi teoretično moralo biti ene 4 ure. Ne da se v manj kot pol ure sprazni na pol.
Pomembno je, da je tester pokazal 85% kapaciteto. Če verjameš.
To je na meji obremenljivosti...bas že pošteno "fercera" (visoki pa ne😲),ker sem pribil visoke in nizke!
Mi je šlo,da preizkusim na meji in da ugotovim če dela kot je treba.
Za to sem posnel od blizu,kake hode dela basovec. To so realno take glasnosti v tajkšni majhni sobi (3x4m),da več kot cca.5-10 min. ne zdržiš pislušati...moraš pa še upostevati sneemanje z telefonom,kjer se glasnost nastavlja avtomatsko...torej gladnosti ni šanse oceniti samo po posnetku.
Pri normalni uporabi tudi pri višjih glasnostih pa igrajo,da ne moreš verjeti...
Sem za foro dal gor klapo Intrade (včeraj sva bila z ženo v Cankarju na koncertu)...in je žena rekla,da jih naj kar tukaj pustim priklopljene
To,kar se sliši je z telefona glasnost "do daske" z youtube na spušalke-izhod na vhod na cinch-e in 2x100w Onkyo skoraj do daske.
Za take "malčke",da to "požrejo"...vsa čast.
Lahko objavim "normalni" posnetek,kjer bo lepo zvenelo,a to ne pove ničesar oz. je irelevantno,ker zvena tako ne moreš ocenjevali...tudi subjektivno ne.
Tu mi je šlo le za obremenljivost oz. kaj zvočnik zmore "požreti" še brez,da bi se z varovalkami začel izklapljati.
To že, ampak najbolj pomembno je, da ni serpentin, pred katerim moraš bremzat in potem pospeševat. Tista partizanka je skoraj idealna cesta, da hrib ne bi smel preveč imet vpliva na porabo. Veliko manj ugodni so recimo Gorjanci, če ostanemo nekje na tem območju.
ICE motorji imajo najboljši izkoristek pod obremenitvijo in najslabšega pri enakomerni vožnji s skoraj nič gasa. Pred leti so recimo lastniki cvajtakterjev počenjali tako, da se je na polno zagnal do 110km/h pol pa spustil gas in "jadrali", do 80/km/h pa ponavljal zadevo. Pri cvajtakterjih je to namreč super, ker motor skoraj nič ne zavira avto in lahko tudi po ravninini brez gasa kar daleč prijadraš. Porabe so bile neverjetno dobra za tiste čase.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.