Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Danes že na dobri poti v smeri Menine s poganjalcem, AMPAK sem Oslička že imel naloženega v izposojenega Ceed-a, da grem gume napumpat na Petrol Kamnik. Pa jih res napumpam in se odpeljem v smeri Češnjic v Tuhinju, da parkiram Kijo ter izvlečem Oslička ven. No guma zadnja guma ponovno prazna in ga nisem rabil niti ven vlečt iz prtljažnika. Tolažilna poganjalska vožnja potem s Trekingom do Ravbarja, tam pivo in povratek v Sutjesko; nekih 30km vsega skupaj. Ravno dovolj za ogrevanje, ko imam zdaj fikmezz v planu.  Sem si pa želel Menino, tako da klinc pa prazneg gume, heh
    • Če bo res, kar sem prebral o tem novem Z motorju ,bo precej zanimivo vse skupaj. Skupaj z pomočjo elektrike naj bi ta novi 2.5 motor ( ni dino - delal naj bi podobno kot naš X motor), imel okoli 240 konjičev in 340Nm navora.  Ne bo ga treba priklapljati na elektriko( blagi hibrid) , samo z elektriko pa naj bi prevozil od 30-40 km. Tudi menjalnik (samo avtomatski ) bo nov, modernejši.  Še dobro , da ga niso tlačili not od Toyote. 
    • Helikopter bo treba kupit za poleti...
    • Jebo jih da jih jebo, pizde usrane, stokrat da jih jebo in to na suho - nič mazat!   Zaradi del so za ta vikend zaprli avtocesto od Vipave do Ajdovščine. Zaradi kolesarskega maratona zapirajo regionalno cesto od Podnanosa do Nove Gorice...    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.