Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja glede čričkov sem dobil tudi jaz občutek da se nočejo s tem ukvarjat. Kao je bil delno odgovor tudi, da so zdaj pa "eko" materiali pa raztezanje, krčenje plastike...    Saj jaz nisem imel probleme samo z ogledali. Tudi zadnja vrata in kljuke so začele že škripati... So nekaj podmazali in je zdaj boljše... Do kdaj pa bo ok pa bo čas pokazal...    Javi za klimo. Meni je čudno to delovanje.  Pravtako opažam kolikor se čudno zdi, da ko vozim po senci zniža hitrost ventilatorja... Čim zapeljem na odprto pod sonce oziroma čim sonce posije na šipo zviša hitrost ventilacije...  Jaz sem mislil, da se meni že blede ampak to ni naredil samo enkrat...   Če pa ročno izklopim notranjo cirkulacijo tudi zniža hitrost...    Ne vem... Čudno.  Spremljaj pa javi. Če se spomniš..   Edit:  Jaz sem VIN preveril in je narejena na japonskem. Je pa avtomatik centre line z design paketom.    Edit:  Zadnje tri številke so pa 666. 😆
    • Še to povejte, tisti, ki imate težave - s katero črko ali številko se začne vaš VIN (št. šasije)?
    • Super.   Bodo pri siol.net spet zapisali:   "V lanskem letu se je prodaja SUV-ov povečala za 50%, prav tako bencinskih motorjev."   NORMALNO DA SE JE, ČE PA NE MORAŠ VEČ KUPIT KARAVANA, KAJ ŠELE DIZLA!!!
    • Hvala, seveda bom vzel z veseljem ko se moji znucajo do konca  
    • Ta tip bi moral dobiti medaljo. 👍
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.