Plačujem asistenco, tako da mi na kraj pameti ne pride da bi šel sam menjati gumo, zakaj potem plačujem asistenco....lepo kličeš zavarovalnico in te odvlečejo do vulkanizerja.....moja izkušnja na zadnje je bila ko sem na parkingu pri Bistra muzeju povozil nek "šrauf" in je gumo izpraznilo do konca, ker so bili prazniki, mi je mojster na vleki sam rekel, da mi da nadomestni avto (imam ga tudi v asistenci za 2 dni) ker so bili prazniki in se mu ni dalo vozit mojega avta do vulkanizerja (ki itak ni delal), jaz sem imel pa lepo nadomestni avto med prazniki -> to je za moje pojme ena od redkih dobrih zadev zavarovalnic (premium asistenca, če / ko jo rabiš -> ok ne taka, ala draganovič in žonta kjer ti zaračunajo po par 1000€ za menjavo kolesa :)).
Štefan se pritoži zdravniku, da ne vidi nikogar, ki gre mimo po drugi strani ulice, vse mu je megleno pred očmi. Zdravnik po preiskavah reče:
- "Gospod Štefan, vaši izvidi holesterola in sladkorja so slabi ... Vaša krvna slika ... nič ni v redu. Pazite na prehrano, nič slanega, mastnega, klobas, slanine, sladkarij, vina, žganja, piva ..."
Štefan pomisli in reče:
- "ma, veste kaj, doktor, ko malo bolje premislim, me sploh ne briga, kdo gre mimo po drugi strani ulice..."
Da je med vožnjo šla guma čisto na tla se mi je nazadnje zgodilo pred več kot 20 leti. Tudi, ko sem kaj povozil je sicer javilo, da spušča, ampak načeloma sem s kompresorjem na vsakih 60km napolnil pa sem prišel do doma. Tako, da resne potrebe za rezervo nisem imel že kar dolgo časa... no in ker sem to izjavil lahko zdaj pričakujem tak hujši defekt
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.