tomzel Napisano 4. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2023 Testo se zamesi, pokrije in ga postavi v hladilnik za vsaj 24 ur. Pred pečenjem pa za kakšni dve uri ven. Takšno testo je lahko za prebavo in ne napihuje. 4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 9 urami je tomzel napisal: Testo se zamesi, pokrije in ga postavi v hladilnik za vsaj 24 ur. Pred pečenjem pa za kakšni dve uri ven. Takšno testo je lahko za prebavo in ne napihuje. Nekateri priporočajo celo 2 ali 3 dneve. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 49 minutami je Z M A J napisal: Nekateri priporočajo celo 2 ali 3 dneve. ..... ali celo tedne, ampa to je v resnici zafrkavanje samega sebe... Je pa res, da v restavraviji bi pa radi jedli točno tako pizzo za 5€,to pa žaw ne gre... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 (urejeno) Nevem zakaj je zafrkavanje, če ti je užitek in nrdiš profi testo ven,.. jst delam dvo-dnevno fermentacijo s poolish-om. Na začetku je bilo res malo zafrkavanja ampak zdej to tako na hitro use naredim. Popravljeno 5. junij, 2023 od Tilen5 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SeekK Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 14 urami je Bini napisal: Kolk komplicirate s temi parimi minutami,meni je pomembna sestava in okus......🤗🍕 Jah tu pri picah trčita zdej dva svetova, ne silim nikomur nič, sam pač če hočeš napoletano mora bit tako visoka temperatura in takšna priprava...eni imajo radi, eni ne, a ni super da je možnost izbire Pa z veseljem pojem tudi klasično obloženo pico...če naročim dostavo kdaj doma, itak nimam izbire...plus to da za dostavo napoletane itak niso najbolj primerne, to je treba "takoj" zaužit.. 1 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 48 minutami je Tilen5 napisal: Nevem zakaj je zafrkavanje, če ti je užitek in nrdiš profi testo ven,.. jst delam dvo-dnevno fermentacijo s poolish-om. Na začetku je bilo res malo zafrkavanja ampak zdej to tako na hitro use naredim. Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉 Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 Življenje je prekratko, da bi s preveč z picami ukvarjal. Kr se mene tiče 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 (urejeno) Eni se preveč si picami ukvarjamo, drugi s porabo... vsak ma neki 🤣 Popravljeno 5. junij, 2023 od Tilen5 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 Se strinjam 😁 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. junij, 2023 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 2 urama je FuManchu napisal: Življenje je prekratko, da bi s preveč z picami ukvarjal. Kr se mene tiče Enako. Če si včasih (to pa ni prepogosto) zaželimo dobre napolitanske pizze, gremo enostavno na Šared nad Izolo in tam jo tudi dobimo- vrhunsko pizzo. Res pa je, da ima vsak svoje veselje. Bolje, da pečete pizze doma, kot pa da bi cele dneve kvačkali ali delali goblene. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SeekK Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 Pizzerija Fuoriseria, Šared (Izola) / had testira pizze / ocena 4,8 - had blog WWW.HAD.SI Po precej mlačni izkušnji v pizzeriji Casa della Pizza v Izoli sem dobil namig, da naj se zapeljem v Šared nad Izolo in preizkusim pizze v pizzeriji a to je ta picerija? 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 3 urami je Bini napisal: Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉 Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪 Saj ni take panike… Na zscetku se res malo lovis… Sedaj zena pripravi malo vec testa in da zmrznit porcije… Potem pa samo en dan prej ali isti dan zjutraj, da ven iz skrinje in je tiktak narejeno… Tacas ko se kamen segreje v pecici, jih naredi in potem samo za 6 - 7 minut v pecico pri 270 stopinjah in je pripravljena… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. junij, 2023 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2023 pred 4 urami je SeekK napisal: Pizzerija Fuoriseria, Šared (Izola) / had testira pizze / ocena 4,8 - had blog WWW.HAD.SI Po precej mlačni izkušnji v pizzeriji Casa della Pizza v Izoli sem dobil namig, da naj se zapeljem v Šared nad Izolo in preizkusim pizze v pizzeriji a to je ta picerija? Ja. 👍 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.