Menjava olja avtomatskega menjalnika Mazda 6 2.5
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Saj razlika v barvi je kar velika. Se mi zdi da na desni strani bolj. Sem bil v salonu ko sem šel po feltne za zimo pa mi je prodajalec rekel, da so si malo pogledli druge in je na vseh določena razlika. Mi pa zatrjuje da razbit ni bil. Bom še enkrat poslikal. Sedaj se mi ne da do avtomobila. Da se reklamirat pod garancijo ampak ni sigurno da bo boljše saj baje dobijo že pobarvan nov del. Lahko da bo še slabše. Bi probal ampak se bojim da bodo še kaj polomili ob razdiranju. Drugače pa se že oglaša kakšna plastika js. Imam pa drug problem. Visoko porabo in nisem najbolj zadovoljen. Trenutno nimam še niti 470km prevoženih (sama regionalka) pa je doseg le še 130km (38% goriva). Tako velike porabe nisem imel niti z mojim prvim avtom pred 22 leti. Accent 1.3 bencinar😁 in sem naredil več kilometrov z enim tankom. Pa tudi temperatura motorja je po večini eno črtico pod sredino kar se mi ne zdi normalno. Opazil sem tudi črto na naslonu za roko na voznikovih vratih (ris))kot da bi bilo potegnjeno z nečim. Jaz dvomim da sem to naredil saj pazim. Ob prevzemu tega nisem opazil. Sedaj pa za to ne bom nič dosegel verjetno. Avto je drugače glede vožnje ok. Me pa skrbi poraba in temperatura motorja. Pa čudno šalta avtomatik. Je normalno da pri umirjeni vožnji drži obrate na 1100-1200rpm? Včasih pa kar cukne ali pa navije obrate. Pa ne pritisnem naglo na gas. Danes mi je ko sem se bližal koloni (ustavljal) skoraj crknil kot takrat ko ne stisneš prav cajt sklopke ko se ustavljaš... Malo čudno dela. Servis?
-
sam 18 colarke zimske gume so drage, 16 colske so občutno cenejše. Torej cenejše feltne, cenejše gume. Hja men ta rešitev ni napačna, ker na zimskih glih neke lepote na avtih ni iskat pa še večino tega časa je avto tako ali drugače umazan. Če se gremo računico tole ni napačna izbira, če pa se gremo estetiko se da pa tud enga prebutančka za jurčka kupit za vozit pozimi, Mazda pa lahko stoji doma v garaži na letnih 18-kah in je lepa za pogledat.
-
A ti to resno? Človek bo imel avto 10let+ in po tvoji ekonomiki bo čez 10 let dobil 50% za platišča🤣🤣 mislim da tebi nekaj pošteno narobe hodi.
-
Razlika ni tako velika, ko jih na koncu prodaš in mislim, da čez cca 7 let boš 18"lažje prodal kot 16"! Ja vedno je potreben kompromis....
-
Tudi meni ne izpade slabo s 16, jih ima svakinja na svoji in celoletne gume.. Itak ima avto široko obrobo, se vseskupaj lepo zlije..
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.