Skoči na vsebino

Podarim otroško kolo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Velikost koles kot bi jih nekateri radi na Mazdah - 20 col...

Potrebuje manjši servis (napumpat gume, namazat verigo, pregledat zavore, zamenjat ročki na balanci ali pa vsaj z duck-tape pomotat, ... ... - v glavnem nič takega, kar ne bi mogel vsak sam doma uredit).

Po dogovoru in za plačilo možna tudi dostava kamorkoli po Sloveniji.

IMG_20250128_172656920.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
dne 7. 2. 2025 ob 18:47 je Slivka napisal:

Velikost koles kot bi jih nekateri radi na Mazdah - 20 col...

Potrebuje manjši servis (napumpat gume, namazat verigo, pregledat zavore, zamenjat ročki na balanci ali pa vsaj z duck-tape pomotat, ... ... - v glavnem nič takega, kar ne bi mogel vsak sam doma uredit).

Po dogovoru in za plačilo možna tudi dostava kamorkoli po Sloveniji.

IMG_20250128_172656920.jpg

Tega noben več ne zna, vsaj ko berem za kakšne bedarije nekateri biciklisti vozijo svoje konjičke na servise :lol: 

Lepa gesta od tebe, moja je še premajhna oziroma še kar nekaj časa ne bo potrebovala takega kolesa!

Napisano

Bom vprašal sestro, če bi bila nečakinja že za takle kolešček dovolj velika :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prejela je sveže olje in sicer Q8 5w-30, domnevam da ji bo olje ustrezalo. Je bilo že konkretno potrebno menjave, saj sem videl po listkih, da je minilo 20.000km in 14 mesecev (prejšnji lastnik), huh
    • Moje feltne so Borbet Y 7,5x17  ET 42-- matt black. Malo širša platišča in manjši ET pripomorejo k temu, da izgleda guma na njih širša in je pomaknjena bolj ven proti blatniku. Original je ET 50.
    • Evo sem zbrisal... Nima smisla več hodit po nasvete sem.    Drugače popolnoma zastopim... Vendar takega odstopanja pa še nisem imel pri nobenem...    Nima veze. Se odjavljam in verjetno tudi ne spremljam tega foruma...  Nima smisla.    Kot, da jaz probleme delam... 😆
    • No zdej imam pa tudi jaz občutek, da počasi pretiravaš. Odgovor na tvoje vprašanje boš našel na milijon forumih lahko pa vprašaš tudi AI.    Ker če tega ne razumeš potem mi je jasno zakaj iz vsega narediš težavo.
    • Zaenkrat dela. Ja tudi ne iščem dlake v jajcu ampak človek nekako pričakuje da na leto starem avtu pa naj bi to delalo kot prvo uro od prevzema.    Sploh ker gre za tako malenkost kot so ogledala... Nisem pričakoval da bom imel probleme že prvo leto lastništva... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.