Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sicer pa Massa ni moj tip dirka?a, ima preve? nihanj( od junaka... do bedaka) in premalo agresivnosti, kadar je potrebno! :blink:

?e manj pa je moj tip Lojze,ker je preve? naduvan, ?eprav moram priznat, da kdaj odpelje briljantno,samo kaj ko potem na ves glas oznanja, da je bolj?i od vseh,ki so kdaj vozili formulo... ?zmeden?

Se strinjam z obema trditvijama. <_< Ampak ker sn pa? Srebrni po du?i,more bit voznik iz tega mo?tva prvak. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 4,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

In tudi BO, sicer zna bit "teli?ek", sam tokrat ve, da rabi samo 6. mesto al tko nekak. Mi je pa pubec v?e?, ker borben pa je fuul in bo vseeno ?el na zmago! Bi blo pa prov zanimiv, ?e bi Massa pa Hemi vozla v istm avtu, jz si kr mislim, kdo je ve?ji talent! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bi blo pa prov zanimiv, ?e bi Massa pa Hemi vozla v istm avtu, jz si kr mislim, kdo je ve?ji talent

Tu sploh ni dileme. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Bi blo pa prov zanimiv, ?e bi Massa pa Hemi vozla v istm avtu, jz si kr mislim, kdo je ve?ji talent!

Kaj pa ?e bi bila pa Vettel in Hemi v istem avtu? :P Po moje nista ve? tko ziher... :whatever:

Ali bolj?e: da bi zamenjala ekipi! ?zmeden?

Napisano

Bi blo zanimivo ja. :D Ker avto res predstavlja velik plus,?e deluje tako kot je treba. ;)

Ti?a vun!!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ve?ina tave?jih se itak ne strinja tako, da to ni kaprica Ferrarija.

?e to naredijo potem za vse te ni ve? nobenega smisla, da dajejo ime na nekaj kar sploh ni Ferrari. Da se jim bo nato dogajalo, da bodo v isti ligi kot Force India, je bolje da nehajo z F1. Ne rabimo ?e enga tekmovanja A1.

33112_1.png

Napisano

?e to nardijo, formule sploh ne gledam ve?, ker nebo zanimiva

Sva ?e dva. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

saj kle ni debate - po moje zgubijo vse gledalce razen tistih petih al pa ?estih 12 letnikov, ki v formuli vidijo le to kolik ?iba in kako rohni. :P

33112_1.png

Napisano

Evo - Massa jih je rastrelil na kvalifikacijah in prepri?ljivo osvojil pole :bravo:

Noro dober Truli je drugi in Kimi tretji. Ob njem bo stal Hamilton za njim pa Alonso na petem mestu.

33112_1.png

Napisano
:D start bo zanimiv in res se mi zdi da bo mogoce hemi kaj zajebo ma je ze kiksal danes

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

A se strinjamo, da bolj?ega ?tartnega vrstnega reda ne bi moglo biti - tako bo cela zadeva zanimiva ?ist do samega konca. ?e bi bil Hemi na polu bi verjetno bilo ?e vse odlo?eno tako pa.... :bravo: komaj ?akam

33112_1.png

Napisano

Komi ?akam :jupiii:

Pa ne bi blo slabo vidt, da bi se ?e kej Alfonzo ume?al med srebrne :D Ker je taaaaak Hemi hater wannabe.

Sam da bosta ferrarija v ospredju :ouje:

Napisano

Glede na to da za dans napovedujejo nevihte, bi znalo bit ?e zanimivo. Vsi vemo kako vozi Massa po de?ju (piruete in podobno) :D

Druga? pa sam upam da bo Hamilton obdr?al 4. mesto in osvojil prvenstvo. Sicer bomo pa vidli ?ez pribli?no 7 ur :danzoman:

The graveyards in my mind mirror the blood of my unliving purpose...

Napisano

SEM NAVIJA? MASSE,vendar hemi tudi s 5. mestom postane prvak, mislim, da je to tisto, ?emur pravimo:KDOR SE ZADNJI SMEJE...

Napisano

Pa sej to ni res - preklet krompirjevec... tole si pa ni zaslu?il.... :hohoho:

33112_1.png

Napisano

He he,kon?no pravica. :bravo: Sn ?e mislo,da je ni,pa mislim,da nisn edini,ki je mislo,da malemu ?rnemu SPET ni ratalo. :D Bemti,je blo pa napeto...... :huh:

Ti?a vun!!

Napisano

Upam, da je ?el Hamilton najprej h Glocku in mu poljubil podplate... Vettel v Toro Rosu !!! je namre? dobesedno poni?al Hamiltona, ki ga nekateri imenujejo kralj de?ja - kralj de?ja my ass.

Tole ni bila vo?nja za potrditev naslova svetovnega prvaka ampak je bila vo?nja v upanju da se mu bo nasmehnila sre?a - ?al se mu je.

Osvojiti naslov zgolj za eno samo to?ko ve? od Masse, ki je bil v za?etku sezone ?t. 2 svojega mo?tva, ki je moral 3x odstopiti zaradi tehni?nih te?av - 1x celo samo 3 kroge pred koncem, ko je vodil in celo z eno uni?eno dirko zaradi napake mo?tva, res ni ne vem kak?en dose?ek.

Prekleto veliko sre?e je bilo v leto?njem letu na strani Hamiltona, veliko ve? kot pameti in sposobnosti.

Massa je danes dokazal, da bi naslov moral biti njegov in upam, da naslednje leto to potrdi saj je dozorel v dirka?a, ki se lahko kosa z vsemi in vsakim. Danes je pokazal, kako se dirka in vsaka ?ast, tole danes je bilo v slogu Michaela Schumacherja.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pravijo da, če ti preveč piska voznik ne zna vozit....😂 😇😉
    • Na prevoženih 26.9 km.... 🫣😉
    • Evo, takole... en teden se že vozim z Hyundai Lipicancem (Kona). Prvi vtisi so zmerni - tipičen EV SUV. Je seveda boljši od vseh teh malih jajčkov tipa, Smart, Twingo, Pugi 208 in 2008, Zoe, edino Cupra Born EV mi je bila še nekoliko boljša.   V mestni vožnji je suveren, lepo pospešuje z mesta in če je treba skočit kar gre, kar seveda se pričakuje od 220KM. Tukaj pa pridejo tud težave, saj je masa dokaj velika, čeprav 1850kg ni neki ekstremnega in dokler gre naravnost je super, k pa je treba it v ovinke pa se hec zelo hitro neha. Še prečne delitacije na AC mu delajo probleme, boh ne dej kaka neravnina v ovinku. Tako čudno se zvali čez, k pijanc čez klopco v travo. Mazda 6 je dirkalnik proti temu in svetlobna leta bolje leži na cesti. Tako da kljub precej nižji konjaži se pelje fenomenalno in sploh v ovinkih bolj suvereno.   Ok, sem mal eksperimetiral in ga dal v racing program in je po eni strani precej otrdel volan, kar je bilo odlično, ampak pol nastanejo pa drugi problemi. Odzivnost pedala je hitrejša, meja med pospeševanjem in rekuperacijo tako ozka, da zgleda kot, da ne znaš vozit. Sem moral dat rekuperacijo na 0 ali pa 1, da je bilo relativno OK, ampak pol je za pozabit vožnjo z enim pedalom, kar je odlika EV-jev. Nastavitve 2 sploh pa trojka te pa nalima na šipo, ker tolk zavira na rekuperaciji. Mogoče teoretično uporabno pri kakem hudem spustu. So pa vsaj lepo to nastavitev vkomponirali v uhlja, ki sta pri drugih avtih namenjena za prestavljanje. Priročno ni kaj.   Sedi se solidno dobro, placa je veliko, ne pa tudi v prtljažniku, ampak 4 konkretni dedci smo se peljali udobno.   Poraba pri okoli 100km/h zglednih 15kWh, kolikor pa se pelješ normalno kot se šika za AC pa seveda gre proti 22kWh. Z malo igranja in nekaj pospeški pa med 140 in 150 in smo pa pri 30kWh.   Elektronike in raznoraznih nastavitev je sicer miljavžent, ampak to so vse stvari, ki jih enkrat nastaviš ali pa nikoli in pustiš. 3/4 stvari sploh ne veš kaj so in čemu so namenjene, neka pol samodejna vožnja je čist brez veze, ker skos zahteva obe roki na volanu. Piska kot zmešan, da ti gre na špure in po vožnji mal več kot 50km sem ga mel poln kurac od tega piskanja in sem se počutil utrujeno, kot bi naredil 200km. Kater vol kronan si je spomnil to piskarijo. Po iskanju v menijih nisem našel kje se izklopi - bom probal, ko bom imel čas, ampak kakor vem se vedno nazaj vklopi. V glavnem beda od bede.   Aja praktično takoj je hotel updejte SW-ja delat in ker sem se bal ga nisem sprožil med vožnjo, ampak je v 10 minutah vse oddalel in uspešno zaključil. App na telefonu s katerim ga povežeš mi je v neki fazi se deaktiviral in bom moral spet nares uparjanje.   Ma kaj pa vem, občutek je na eni strani Ok in dober, na drugi pa precej meeeh, do celo bruh. Teli avti so ratali čist preveč vsiljivi in nekako nimaš več občutka, da si ti njegov lastnik, ampak da je on tvoj. Čist preveč je vmešan v uporabniško izkušnjo. Pa ne zato, ker je EV, ampak zato, ker ima cel kup stvari, ki se vidijo, da so dodane na silo, tako kot recimo povezava pomivalnega in pralnega stroja na internet. Brez veze in nepotrebno.
    • Jaz sem na precej manjši kolikor toliko okrogli cifri.       ps: cifra ni tolk pomembna, bolj se hvalim z nizko porabo. 😜
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.