Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej Mazde so pred 10-12 leti imele vse to pa še kak webasto je bil notri. Pol pa s skočili pokonc tisti iz varnosti, ker bi nekdo lahko otroka zadavil s šipami na daljinca, pa da webasto preveč onesnažuje, ker nima DPF filtra vgrajenega.
-
Jaz bom začel zbirat podpise za referndum, da se ne podaljšuje veljavnost vinjet, ker je to le predvolilni bombonček. Janševci se strinjajo in mi bodo podarili podpis, ker takole pa res ne gre, da en Taubi klele neki po svoje dela. Janša bi dal prenosljivost vinjete, kar je super, da si kupim še en avto in bom prenašal levo desno - to rabimo. Za vse tiste, ki nimate vsaj dveh avtov, mislim, da je čas, da si vsaj še enega dodatnega omislite. p.s. @Mraušk Mčk maš še kej tega belega, tole ful dobr prime
-
Zaklepanje/odklepanje deluje brezhibno. Se pa prehitro zaklene in moraš ponovno odklenit če si kaj pozabil. Meni je pa čudno, da je odklepanje brez ključa samo za sprednja vrata. A zadnja tega nimajo? Pri moji prejšnji astri 2017 sem imel pa tipke na kljukah tako na sprednjih vratih kot na zadnjih. Moti me pa še, da se šajb ne da z daljincem odpret. Tudi to sem imel na 8l et stari astri preko daljinca vse šajbe. Zakaj pa Mazda nima opcije remote start? Kao EU regulativa... To ni res saj Hyundai ponuja in prodaja tudi v EU avtomobile ki podpirajo daljinski zagon. Drugače pa moja ima nekaj čez 2.200km šele pa se že nabirajo črički noter. 😐
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.