Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Haha, Opica mu s kolegi vedno re?emo (ampak na simpati?en na?in), sem pa res velikokrat razo?aran ko nardi idiotsko napako, kakr?ne pa? ?lovek ni zmo?en, druga?e pa je talentiran k zmaj! :hudicek:<_<

Tole se pa strinjam :bravo:

Symon, odli?na izbira muzike :D

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Haha, Opica mu s kolegi vedno re?emo (ampak na simpati?en na?in), sem pa res velikokrat razo?aran ko nardi idiotsko napako, kakr?ne pa? ?lovek ni zmo?en,

Seveda ne, saj je dejansko opica... :hohoho::hohoho::hohoho:
Napisano

:D ?e ve? bo tega. Samo motive i??em. Pa batery pack, pa 32 Gb kartico in skeleton housing (zaradi zvoka).

Z avtom bo pa bolj slaba najbr?, zdaj ko so zimske gume gor. :(

Zakaj battery pack, raje 2 bateriji in adijo, saj dr?i vsaj 2 uri vsaka.

Sej haousing ma? itaq zraven..... ? :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zakaj battery pack, raje 2 bateriji in adijo, saj dr?i vsaj 2 uri vsaka.

Sej haousing ma? itaq zraven..... ? :ne vem:

Celo 2 uri in pol naj bi dr?ala. Ampak mora? vmes menjati. ?e bi imel pa battery pack bi pa lahko delal 5 urni time lapse brez pavze ali menjave baterije. Pa ?e druga vratca dobi?, da lahko isto zadihta?:

Objavljena slika

Skeleton housing je un, ki je bolj odprt, da ga ne rabi? ven iz ohij?ja dajati, ?e bi ga priklopil pa tudi na uni strani kjer je mikrofon je odprto, za bolj?i zvok. :hudicek: To bom najbr? v kratkem kupil.

Objavljena slika

?e bi imel 2 kamerci bi se ?el pa ?e 3D. :P

Objavljena slika

Napisano

Ampak mora? vmes menjati. ?e bi imel pa battery pack bi pa lahko slikal skoraj 5 ur brez prestanka za time lapse posnetke. Skeleton housing je un, ki je bolj odprt, da ga ne rabi? ven iz ohij?ja dajati, ?e bi ga priklopil pa tudi na uni strani kjer je mikrofon je odprto, za bolj?i zvok. :hudicek:

Aha un ki ima luknjo pri strani za drate, da ni treba odpirat ohi?ja. :bravo:

Napisano

Tako, tako. :bravo:

A nima ?e tako al tako 2 mikrofona ? :ne vem:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

No pa je konec, ?koda da je na zadnji dirki Hemiju menjalnik izdihnu. Sem dokaj zadovoljen z Buttnovim naslovom podprvaka, saj ve? v tej sezoni o?itno ni bilo dosegljivo! <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Hehe, ?e za?el niso pa so ?e izgovori ... kot, da bi se pri na?ih politikih u?il :whatever:

Tko kot lahko njega nekdo prehiti ma tud on ?anso, da prehiti drugega ne pa tako, da ima? situacije, kjer je razlika med dirkalnikoma majhna nakar se hitrej?i vozi 20 krogov za po?asnej?im, ker mu tista majhna razlika ne omogo?a prehitevanja in lahko samo ?aka na nasprotnikovo napako. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

no vsaj najhitrej?i je bil v?eri, tako da ni izgovor. Samo saj se z novimi pravili ?e braniti ne morejo - samo 1x lahko zavije na drugo stran, pismo spomni se kako sta se dajala hill in ?umi cik cak...no more

Sej ni panike potem je pa prehiteni zadaj in ima potem ta vse mo?nosti isto izkori??at... ?e bo to prineslo ve? akcije in prehitevanj so zadeli pravi recept.

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Namesto ?umelna bi lahko Mi?o Bre?ko poizkusil sre?o v tej sezoni (o?itno sta kolega, hehe)! :P:danzoman:

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Mclarnova je prva ?tartna vrsta! :ljubezen::jupiii::danzoman:

Napisano

Kaj bi jaz u?ival ?e morda nekako pomotoma letos Meklaren bolj leti kakor "Bk" (zlasti ?ez ovinke bi bilo to lepo videt). :ljubezen::jupiii:

Napisano

Da ne boste ju3 spet razo?arani. :P

Napisano

Schumi obetavno, ?eprav se je pokazalo, da je Mercedes ?ele 3 ali celo 4 mo? - skratka kanta, s katero bo ob regularnih razmerah nemogo?e zmagati.

Za pohvalit tudi Alonso, ki je iztisnil maksimum iz rde?e kante, pa seveda Vettel, Maldonado presene?enje dneva. Kimiju bo letos te?ka predla.

Kaj je Jo?a, a si kej razo?aran, ko je en knof opral tvojega nad-voznika? :hudicek::P

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.