Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No, to rundo ga ne bodo srali... https://www.yahoo.com/news/articles/caught-short-space-astronauts-face-133030867.html
-
A se ti zdi ali misliš omenjeno? Za premium imaš razlago dr. Jureta :
-
je napisal, da ma enga, sam je bolj proti koncu omenjen, kjer je verjetno večina že obupala z branjem ker ni blo nič o Mazdah.
-
O AC Schnitzerju je blo govora. Valda M, AMG, Abarth za mene ni tuner, ampak je preprosto tovarniški derivat. Isto kot N pri Hyundaiju. Samo pač se ne španajo, da je to hišni tuner naredil. Ampak ja. Predelave se delajo manj. Razen zgoraj omenjeno tovarniške predelave, ki to niso tuning. Tudi sam vozim Hyundai n in ne mi rečt, da je to predelano vozilo. Derivat je in daleč od navadne i20. Na 12 mestih je ojačana šasija, .... Tudi jaz sem hodil 3 mesce fehtat, da sem ga lahko sploh naročil. Rok dobave 6-12 mescev. Sem vozil Giulio QV. Pa ni nobenga (kvazi hišnega tuner-ja). pa je tak stroj, da stojiš in gledaš. Drugače pa je tudi Alpine propadel. Za mene popolni tuner, ki je to delal samostojno in na masovni ravni. Kupil ga je BMW. Drugače pa ločimo stajling pakete in perofrmance pakete. Focus je ST Line. Pa je kljub stayling paketu tudi s športnim podvozjem, večji diski, večjimi felnami.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.