Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Gremo napovedat prve 3: Ham,botas,ver.

Ferrari out v prvem ovinku, ?al...zle slutnje imam,da je trenutno ego od Vetla zelo zelo v qrcu...

?elja: vet, lec, bot.

Napisano

Nejc glede na to da ciljajo tudi na konstruktorski naslov dvmim da bo tak scenarij.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Nejc glede na to da ciljajo tudi na konstruktorski naslov dvmim da bo tak scenarij.

Upam da ne bo tako.... Sem strasten ferrari fan....

Ampak.... Nimam najve?jega zaupanja v Seba...

Napisano

Jah Seb je Seb ampak milsim da ima toliko v glavi da ne bo ?el zrivat leclerca

Napisano

Ja, res.... Ampak svaka mu ?ast; fenomenalno je peljal... Vetel je s5 ?el na no? takrat ko mu nebi bilo treba (je bilo jasno,da ne bo uspel priti pred Lewisa,ampak ok... ?e nebi ?el na no?,bi ga pa qrcali, da je stisnil rep med noge).

Na koncu bi bil Seb drugi,charles pa bi ostal brez stopni?k...

Lepo je bilo videti dva Ferrarija v fer dvoboju na stezi...

Predvsem me pa veseli , da je katastrofalna forma Ferrarija iz Avstralije bila (vsaj upam )zgolj preblisk....

Napisano

Mogo?e so pa zato ?paral z mo?jo motorja na prvi tekmi(ravno zaradi te okvare). Je pa Hamilton lepo "nagovoril" Charlesa in je bila lepa gesta. Druga?e pa super dobra dirka meni osebno.

Napisano

Jaz gledam na skysport f1,.. a sta tolk slaba na?a komentatorja ?

Napisano

Kot totalni ne-ljubitelj tarde?ih, pa mi je bilo v?eraj vseeno ?al propadle zaslu?ene zmage tamalega, ki moram re?t da mi je veliko bolj simpati?en kot Fetl.

Hamilton, ?e bo ?elel letos ponovno postat prvak, je v?eraj videl kateri je hitrej?i od konkurentov in na komu je prihodnost nasprotne ekipe. :P

P.S. je pa lepo videt, da so pustili 16 prehiteti 5, ker ?e ?elijo letos postati prvaki, bi jaz prej stavil na mladinca kot na Fetla.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.  :zvizga:

Napisano

Hamilton je bil ze marca prvak. Noro eno prehitevanje med vodilnimi (se to med ferrarijema)

Zakaj si tako ?rnogled? :(

75.zmaga Hamiltona, ?estitke!  :rozico:

Napisano

Danes sem pomotoma preklopil na tv 3 in malo gledal to vo?njo formul okrog.Hm...komaj ?akam dirko moto GP.

Napisano

Zmaj,letos pa ne upam staviti za kebab na Vettla , haha

V tvojem primeru raje svetujem na Lklera :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ta wikend bo na sporedu najzanimivejse prizorisce zadnjih dveh let!

Napisano

Ja res ej zanimivo :D najprej pokrov kanala u luft ,.. pol pa se ?e tovornjak z dvigalom zabije u most haha

Napisano

Za vse, ki spremljate F1, je od danes naprej mo?nost gledanja dirk, oziroma hitre vo?nje v krogih po pisti, v 4K resoluciji v ?ivo...aja,to je mo?no samo na T2, kdor je njihov naro?nik in ima seveda ustrezen televizor in pravega aminota in ga seveda to zanima.Jaz vse to imam a na ?alost ve? ne spremljam teh njihovih dogodiv??in in vratolomnih prehitevanj. :)

?koda, ker niso izbrali raje pravih dirk Moto GP.Upam,da pride v kratkem tudi to na vrsto.

Napisano

Jaz gledam prek acestrema ker so mi angle?ki komentatorji veliko bolj?i.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.