Nejc1986 Napisano 2. november, 2019 Prijavi Napisano 2. november, 2019 Teksas zdele kvalifikacije in da vidimo kako bo potem za ju3. Hamilton je ponavadi tule poglavar. Zanimiv vrstni red... Citiraj
koroska18 Napisano 2. november, 2019 Prijavi Napisano 2. november, 2019 Nova Formula 1 - http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=35030 Citiraj
Jest Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 Zaradi te bedaste formule sem bil sinoci prikrajsan za gledanje TV, ker so pri nasem operaterju (EVJ) kot kaze mislili, da bo RTL prenasal kvalifikacije in so kar zatemnili spored, ceprav o formuli ni bilo ne duha ne sluha... :ne vem: Ko sem na tablici preko aplikacije A1 XploreTV pogledal, je bila se vedno druga oddaja... Tole zetemnjevanje je tudi ena velika bedarija... Ce na TV3 ali kdorkoli ze ima pravice prenosa, ne znajo narediti kolikor toliko normalnega prenosa, da bi folk gledal reklame pri njih, naj drugic ta denar, ki so ga odsteli za pravice raje ponucajo za kaj bolj pametnega... ne pa, da folk jebejo v glavo s tem zatemnjevanjem... Podobno je tudi recimo ori fuzbalu... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 44 ?tarta proti naslovu prvaka ?ele s petega mesta, tole zna biti zanimivo in upam da bodo vsi sre?no zvozili prvega in nadaljnjih nekaj zavojev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 Zaradi te bedaste formule sem bil sinoci prikrajsan za gledanje TV, ker so pri nasem operaterju (EVJ) kot kaze mislili, da bo RTL prenasal kvalifikacije in so kar zatemnili spored, ceprav o formuli ni bilo ne duha ne sluha... :ne vem: 827C01C1-867E-4D5B-A4EA-87F3A5FAE60F.jpeg Ko sem na tablici preko aplikacije A1 XploreTV pogledal, je bila se vedno druga oddaja... 51D686A5-A49F-4AC9-969C-F912539790F8.jpeg Tole zetemnjevanje je tudi ena velika bedarija... Ce na TV3 ali kdorkoli ze ima pravice prenosa, ne znajo narediti kolikor toliko normalnega prenosa, da bi folk gledal reklame pri njih, naj drugic ta denar, ki so ga odsteli za pravice raje ponucajo za kaj bolj pametnega... ne pa, da folk jebejo v glavo s tem zatemnjevanjem... Podobno je tudi recimo ori fuzbalu...Na tv3 so itak bebcki... Njihov prenos kn oddaja pred dirko pa nevredna komentarja... Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 Nova Formula 1 - http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=35030Naj za za?etek vrnejo dolivanje goriva (in s tem ve? razli?nih taktik), uvedejo minimalno starost voznikov (da bomo lahko gledali na dirka?e kot na neke vrste heroje, ne pa kot na pobe, ki jim denar instantno odpre vrata v nekaj, kar naj bi bila kraljica moto?porta, ?ez sezono ali dve pa spokajo v druge serije), naj poenostavijo pravila (Kdor res ne spremlja pravil, se zlahka izgubi v razumevanju le-teh), naj dajo manj?i poudarek na KVAZI var?evanju (jaz ne ?param z gorivom ali gumami tako kot oni) In predvsem naj snamejo nagobcnike dirka?em , ker je tale gonja za politi?no korektnostjo ?la tudi v Formuli ?isto predale?... Vem... Pobozne ?elje; dirka? je v slu?bi megalomanskega koncerna in mora delati za ?efa (tako kot mi vsi), mladi pobi polni denarja (oziroma sinovi od ljudi, ki imajo polno denarja) pa pa? s seboj prinesejo sponzorski denar... Na tehni?ne stvari se pa ne spoznam, ampak verjamem , da bodo tisti z najve?jim prora?unom spet korak pred vsemi.... Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 ?ESTI? prvak in dvojna zmaga Merkla. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 kak sre?ko je tale Hamilton,.. prikraj?ani za dober zaklju?ek zaradi Mag-a Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 3. november, 2019 Prijavi Napisano 3. november, 2019 kak sre?ko je tale Hamilton,.. prikraj?ani za dober zaklju?ek zaradi Mag-aZaradi ?esa? Nisem gledal cele dirke... A,zdaj vidim; zastave zaradi Magnusena... Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Danes ob 17h na planet tv2 dokumentarec o senni. Citiraj
Shrek Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Poet drsenja in hitrosti... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Poet drsenja in hitrosti...Zame in mnoge druge ve?na ?tevilka 1 tega ?porta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Ko je bilo dirkanje ?e dirkanje, brez pomagal elektronike, pa brez denarja in politike...Ni ga ve?...ne samo Senne, tudi dirka?a ni ve?...preprostega in po?tenega...?koda besed...Prava legenda...z njem je formula za?ela umirat... Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Jaz sem ravno malo premlad , da bi ga uspel spremljati. Sezona 96 je bila tista, ki me je navdu?ila za f1. Ampak verjamem,da je eden izmed tistih ljudi,za katerega preprosto mora? vedeti. Se pa strinjam s Strelom, da je dana?nja Formula samo ?e senca tega, kar je ?e nekje na prelomu tiso?letja bila. Citiraj
Shrek Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 S prihodom nadultega nemca sem zaklju?il s formulo... Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 S prihodom nadultega nemca sem zaklju?il s formulo...Vettel? :) Citiraj
Z M A J Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Napoved za ju3? 1. Fer?tapn2. Hamilton3. Bottas Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Napoved za ju3? 1. Fer?tapn2. Hamilton3. BottasHam, vet, bot 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Ekipa Mercedes naj bi bila naprodaj,.. za ekipo se zanimata Dmitrij Mazepin in Roger Penske Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
FuManchu Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Mogo?e bom gledal. ?e ne zaradi drugega je dirkali??e odli?no. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Jaz bom definitivno gledal, proga fenomenalna,meni ena ljub?ih. Ura prenosa pa itak zmaga, da me uspava pred novim tednom Citiraj
Z M A J Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Fetlu kapo dol, ker se je ponovno izkazal, tokrat je celo svojega kamerata ven kavsnu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.