Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tak je ko je preveč denarja pri hiši. 2019 je krepko pod povprečjem voznega parka v Sloveniji. Potem pa se nos viha. Vzamem jaz Klijeka, pa bo i20n počivala, ko bo sneg. No da ne bom samo grajal. Moje mnenje je, da je za hčerko dosti boljši Clio, ker je manjši. Ko še nisi tak vešč vožnje, se tek par cm pozna.
-
Moj tast nam ponuja zastonj svojega cliota ( Letnik 2019, 1.2 ) glej ga zlomka, rdeče barve, prevoženih samo 25000 km. Ker ne sme oziroma noče več vozit , ne ve kaj narediti z njim. Lahko bi ga vzeli za hčerko, ki dela izpit... A ona se že buni ,da bi raje tudi ona vozila Mazdo 6 karavan. Po moje za začetek, da ga podrsa , bi bil v redu. Bomo videli kaj bomo storili z njim.
-
Saj ni šlo toliko za tebe...jaz sem to vse objavil,da tudi drugi vidijo,kaj obstaja,in z čem imam dobre izkušnje. Vem,da večina "normalnih smrtnikov" kupuje "kao Olfa nože" za 1€ ipd... Moraš pa pri mojih prispevkih tudi slike "brati med vrsticami",ker jaz ogromno slikam,in nekaj kolegom-tudi "orodnim zanesenjakom" dajem slike v skupno rabo. Je pogosto slikano tako,da pokaže točno določen detajl,ki bi ga rad povdaril. Npr. pri prvi sliki,če jo povečaš,boš pogruntal "za debelino lasu" tanki "drugi kot brušenja" na rezilu! To je najboljša serija Olfa rezil črne barve-so izjemno ostra in kljub temu izjemno robustna-dolgo obdržijo ostrino. Enako pri tretji sliki od konca,kjer je drugi kot ostrine izrazitejši. In npr. kompleti rezil razen 25mm verzije so vsi po 50kom.! Če boš šel iskati nadomestna rezila,in če "nučaš",je po moje brez veze gledati manj kot 50kom.,ker je preprosto predrago...da bi pa zaradi cene šel jemati slabša rezila,je pa spet neumno,ker...če si imel kdaj poceni rezila,si takoj pogruntal...2-3x vrežeš in je za v kanto... Sem malo pogledal,koliko stanejo razne Olfe pri nas (kerr te ovjavljene slike...to so vse stare slike,sem jaz kupil že pred leti ..)...pogledal na Masinca.si.... Res lepe cene npr. teh nožev na zadnjih par slikah🧐😲👍 OLFA nož CK-1 | Masinca.si OLFA nož CK-1 | Masinca.si SHARE.GOOGLE ... OLFA nož CK-2 | Masinca.si OLFA nož CK-2 | Masinca.si SHARE.GOOGLE ...
-
sem moral raziskat. TAB rebrand za GMT 💪
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.