Z M A J Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Ta wikend pa moja najljubša dirka oz. steza. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 2 urama je Z M A J napisal: Ta wikend pa moja najljubša dirka oz. steza. Ki jo drugo leto ne bo 😕 1 Citiraj
etcho Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Ravno gledam 1. prosti trening. Sky se je zatipkal, manjka F pri FRANCORCHAMPS 😁 Citiraj
etcho Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Mogoče jim tipka kdo iz Avtomanije. 🤣 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 13 minutami je etcho napisal: Mogoče jim tipka kdo iz Avtomanije. 🤣 Te bo Aichi za ušesa 😀 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami (urejeno) A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to. Popravljeno pred 17 urami od Tilen5 Citiraj
etcho Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Naj rajši natera urednike, da še enkrat preberejo za sabo, preden kliknejo "Objavi". Res katastrofa od člankov. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 24 minutami je Tilen5 napisal: A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to. Jaz sem mu parkrat reku, da je to Hamiltonmanija (lol dobesedno isti izraz), pa je reku da ne smem in me bo banal. Sicer me ni, ampak me vseeno ni blo nazaj 😀 1 Citiraj
etcho Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Misli, da je mali bog, ker si lasti portal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.