Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e nekaj kjer me ne boste najdl. :danzoman:

Enako, tale FB imet me prov nikol ni mikalo! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Napisano

Kaj pa je to

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5024270&show=1

A lahko kdo od vas ki ste blizu doma pogleda Jo?a-Borut,....

Dost zanimiva zadev??na, ko se vrnem grem kamot kej do Meng?a! :jupiii:

Napisano

Dost zanimiva zadev??na, ko se vrnem grem kamot kej do Meng?a! :jupiii:

Dej pa ?e ti ni te?ko ?e kak?no sliko naredi, ker tole bi mene tudi zanimalo.

s2k_sig_transition_small.gif
Napisano

Kaj pa je to

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5024270&show=1

A lahko kdo od vas ki ste blizu doma pogleda Jo?a-Borut,....

Tole je pa ?isto zraven mene, avtocar je prakti?no skoraj sosed.. ?e bo jutri kakortoliko vredu vreme, sko?im malo pogledat/fotkat ;)

EDIT: sem bil ravnokar tam in nikjer nobene sledi o avtu :ne vem: spra?eval sicer nisem ni?, ker je bilo ?e vse zaprto in nasploh nimam najbolj?ih izku?enj z njimi kar se ti?e poprodajnih storitev, tako da sta le dve mo?nosti; ali je kdo ?e odpeljal ali pa je dobesedna prodaja po delih :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Tale verjetno pri?akuje 3 jurje pa roka. :ne vem: Me kar malo mika, da bi ga malce poklical, ker bom rabil avto za mojo drago. Nekateri ho?ejo kar nekaj let starej?e 626-ke prodajat za tak dnar ?zmeden?

33112_1.png

Napisano

Boss, misli si mi pre?ital (3 ?uke), kar se pa izgleda ti?e, je pa 626 obupna in bi rekel da ravno ne gredo za med! :whatever::P

Napisano

tale bo verjetno se hitrejs prodana kot moja...(dal sem oglas ob 16:00, naslednji dan ob 10:00 sem ze dobil aro)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ne rabim tega, mam terenca all year long. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mislim, da ste strojevodje zadnji, k bi kakorkoli jamral  
    • No ja ne bom se prerekal ker vidim, da nima nobenga smisla. Tebi to izgleda. Meni je tudi izgledalo, da sem zadnjič videl bigfoota pa verjetno ni bil. Sem gledal na spritmonitor pa ne odstopa velik. Tako, da mi ne o porabi in o moji vožnji.    Očitno si še mlad, da imaš takšne izpade. V čem sva si kvit? Ker jaz se ne mislim z nobenim prerekat na forumih ker niti ne vidim smisla, da bi se.  Ne poznaš me in niti približno ne veš kako vozim in koliko vozim tako, da ne bi o moji vožnji, ker to je že osebno.    Glede na tvoje odgovore pa nisem prepričan, da veliko veš o avtomobilizmu in tehniki... Predvsem pa ne o delovanju matričnih luči.  Si pozabil, da imaš X motor? Veš razliko? Poraba? Veš zakaj sem izbral G motor? Ker se lepše pelje v nizkih obratih med drugim in lepši zvok ima motor od X.    V glavnem drug teden se najavim na servis. Bomo vidli kaj bodo ugotovili. Ne to ni normalno, da toliko časa čakam. Ponavadi sem bil prej na servisu če je bilo karkoli narobe.  Zdaj se mi pa ne mudi s tem. Se pravi ni tako resno temveč bolj kot ne nadležno.  Vsekakor pa ni normalno. Me prav zanima kaj bodo ugotovili. 
    • Po treh mescih bockanja, sem servisu grozil z odvetnikom in vračilom kupnine, če ne uredijo v roku 14 dni.   Tak da tudi jaz ne razumem tega.
    • Meni  tudi to z servisom ni normalno. Tako,da tudi pri meni nima njegovo pisanje neke vrednosti. 
    • Obnaša se,kot da ni čista. Kdo ve?...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.