Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tile Korejci coupejci so mi toook simpaticni, da znam v kratkem s5 kakega kupit kot dodatno vozilo :)

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10481623&show=1&avto=Hyundai%20Coupe%20.2.0%20FX%20Top-K%20KLIMA.SERVO....

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tile Korejci coupejci so mi toook simpaticni, da znam v kratkem s5 kakega kupit kot dodatno vozilo :)

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10481623&show=1&avto=Hyundai%20Coupe%20.2.0%20FX%20Top-K%20KLIMA.SERVO....

Jst mam enga, k ga ?enkam, sam mu mal nosu manjka pa voznikova vrata so boga, notr je pa za spucat kr ?e 6 let stoji :(

Napisano

Pol pa raje tegale

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10073683&show=1&avto=Hyundai%20Coupe%202.0%20CVVT%20FX%20Premium

Izgleda super, samo 61kkm

33112_1.png

Napisano

Boss, mene je mal cajt povozu in ?e zmeri ?ivim v prej?njem tiso?letju.  :hohoho: (pa se mam prov fajn).  :D

Tale je super, ki si ga nalepu, pa ?e obstaja verzija V6, ki je menda zeeelo trpe?en Hyundai.  :wub:

@Gorjup, se bova mi2 malo sli?ala in te mogo?e uspem razbremenit odve?nega avta.  :zvizga:

Napisano

Tale je super, ki si ga nalepu, pa ?e obstaja verzija V6, ki je menda zeeelo trpe?en Hyundai.  :wub:

in pa tut zlo zaspan

Napisano

Morate prebrati ?e quote. Deeyan je izjavil da je ma?ina v Navari od Renaulta ampak sme?no, da te ma?ine potem ni v nobenemu Renaultu in ima celo Nissanove oznake. Na kratko: Nissanova ma?ina je, da ne bo komu kaj pregorelo  :P

https://en.wikipedia.org/wiki/V9X_Engine

Napisano

Ne odneha? kaj? Pa bi bilo bolje ker pazi zdaj to:  :jezicek: A si opazil, da ima Navara v linku 2,5 dizla, YD25DDTi, ti pa daje? link za 3.0 V6 dizla??  :vskalo: Ker ?E bo? pozorno pogledal, bo? to celo opazil. 3.0 je pa v novej?ih. Pa ?e to ni nujno, da je tako slabo ker je narejen v sodelovanju in ve?inoma v Nissanih. A nisi imel ti francoskega dizla v Mazdi 3? Pa si kar pre?ivel.  :P

Napisano

Ne odneha? kaj? Pa bi bilo bolje ker pazi zdaj to:  :jezicek: A si opazil, da ima Navara v linku 2,5 dizla, YD25DDTi, ti pa daje? link za 3.0 V6 dizla??

to js vem, ampak js sm reku, da u navaro dizla renaulta tla?ijo :D

A nisi imel ti francoskega dizla v Mazdi 3? Pa si kar pre?ivel.  :P

no?e? vedet kolk problemov sm mel s tem motorjem dokler ga nism u piko skupi spravu...

Napisano

Lol vidi?, kot bi nekdo kupoval Mazdo 3 bencinar pa bi jaz pisal, da tla?ijo notri francoske dizle.  :lol:

sej pa jih :D

Napisano

ok... na koncu pa 300 konj pa Nexen gume, ?e dobr vidm.... zajebi vse skupi, ?e nima? za kur?it se komplet, pol raj vozi enga blueline TDI 1,9 105km pasata!

Napisano

Meni je ?e sam izraz sme?en. Taki pomoje mislijo, da glavni in?enir pri ene izmed ekip pri F1 sestavil njegov menjalnik, gre pa le za to, da imajo ro?ke ob volanu. 

Napisano

Glavno da ima vsak avtomatik po novem F1 prestave...

Pravzaprav precej uporabna zadeva.

Prestavlja? namre? lahko tudi v D na?inu. Vozim izklju?no v D na?inu, a levo tipko za prestavljanje navzdol redno uporabljam za zaviranje z motorjem, ali za prestavljanje navzdol pred ostrimi ovinki v klanec.

Kdor je navajen pozicije rok 14:45, z izjemo izredno ostrih ovinkov, nima te?av s prestavljanjem.

Kdor se odlo?i za na?in M, pa lahko ?e vedno pose?e po prestavni ro?ici.

Sicer sem bil sam popolnoma istega mnenja (nepotrebna afnarija), dokler nisem sam poskusil. Obvolansko prestavljanje je nekaj, kar si bom ?elel imeti tudi v prihodnjih avtomobilih.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Nisi razumel komentarja. Komentiral sem sam izraz. F1 menjalnik, F1 prestave...  :ne vem:

In potem vsak, ki sedi v takem avtu misli da je Alonso ali Hamilton ter temu primerno ustrahuje ostale udele?ence v prometu.  :hohoho:

Napisano

ok... na koncu pa 300 konj pa Nexen gume, ?e dobr vidm.... zajebi vse skupi, ?e nima? za kur?it se komplet, pol raj vozi enga blueline TDI 1,9 105km pasata!

Nexen gume sploh niso slabe druga?.... :)

Napisano

mogo?e, samo ne za tako nabrito ma?ino -  jebat ga so pa? poceni izbira pa kakor koli obrne?. za normalno vo?njo ja, ?e pa ho?e? raztegnit noge vsem konji?kom pa pa? niso...

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen/N6000.htm

tale komentar pove vse

Well I went for the cheap option on my BMW E60 Msport 525D, around town at below 40mph these tyres behave very well in wet and dry conditions, a day after fitting brand new NEXON 6000 (245,40,18) 36psi all round I took the beemr up the M1 (Motorway) and to my horror these tyres felt like the back was stepping out on me above 70mph. It felt like the back was power sliding with no acceleration to the point I had to opposite steer just to bring the car straight, it wasnt windy, the tyres were balanced and inflated but these tyres are not for high performance cars and not safe above 70mph I have ditched them and bittent he bullet and replaced with P-ZERO's, they feel strong at 80mph.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Odvisno je tudi od tega koliko si star!  Za 20,30 let bivanja se ne izplača ne gradit in ne popolnoma renovirat hiše z ogromnimi stroški razen, če imaš preveč denarja....  Če ni dobra za bivat se proda in kupi druga z malimi stroški prilagoditve glede na potrebe.  Vsak ima različno videnje glede na to situacijo..... 
    • Se je pač odločil za osnovno, najcenejšo verzijo.... 
    • Tudi sam si lastim hišo zgrajeno leta 1969 in se še letos nameravam spravit v kompletnejšo adaptacijo. Pred sedmimi leti sem že vložil dobrih 20.000 in si temeljito obnovil eno stanovanje. Elektrika, voda, ogrevanje... vglavnem komplet na novo. Kopalnice sicer takrat nisem, jo bom pa sedaj. Spodaj imam še eno stanovanje, ločen vhod. Podstrešje imam pohodno in bi lahko tudi zgoraj uredil v manjše stanovanje, če bi bila potreba. V prihodnjih dveh letih bi se rad lotil menjave strehe, izolacije le te, preverba hidroizolacije in potem izolacija hiše in še ostalo po notranjosti spodaj. Imam še par oken in vrat za zamenjat in podobnih jajc, računal sem, da tudi sam ne bom potreboval več kot dodatnih 100.000. Za moje pojme imam glede na današnje čase še kar dobre pogoje. Sem se pa že zdavnaj sprijaznil z dejstvom, da "delaš s tem kar maš". Če bi želel vložit 300.000, bi podiral. Pa tudi živeti je treba nekje vmes... Čez par let lahko oddam dve stanovanji in grem živet od najemnin kamor želim. Ali pa mi plačujejo kredit za novo hišo. Še zgoraj se mi praktično ne splača delat 3. stanovanja, ker bi vložil 30.000-50.000, ki bi se z najemnino za moje pojme poplačali prepozno, mogoče, če bi denar ostajal. Meni se ideja, da imam za 150.000 v današnjih časih fertik bajto, 10km od centra LJ, iskreno še najbolj dopade in tudi izide.
    • Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.