Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Al je zgonjen al usran:D ?e je zgonjen usaka ?ast da je to naredu v tolk kilometrih... ?e so realni sploh

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Moj je pri 17k kilometrih izgledal ubogo, ker garancije nisem imel, sem ga sam o?istil in namazal. Potem je izgledal kot nov. Dejansko pa volane menjajo pod garancijo.

Napisano

Potem si imel umazanega in ne obrabljenega. Obrabljeno usnje lahko samo "pobarvas", preobleces ali pa novo usnje.

Napisano

To je pa potem drugo, ker dvomim, da ti bo uradni servis menjal volan, ker je pac umazan :). To imas pet minut dela pa je kot nov. Ce je pa obrabljen je pa druga zgodba. Je pa itq povsod "fake" usnje in je treba bit pozoren za kaksno sranje gre. Ksno skaj usnje kot ga ima mazda je definitivno slabse kot pa napa usnje recimo.

Napisano

Po dolgem ?asu kon?no ena sky bencinska karavanka od prvega lastnika: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13968383&display=Mazda%20Mazda6%20Wagon%202.0i%20Attraction

Cena je malo pretirana, morda pa tudi ne, ?e je avto brez napak. Svojo sem pred kratkim prodal za malenkost ve? (34k km). Bencinarji res neverjetno dobro dr?ijo ceno, saj taka nova 6 let nazaj ni stala ve? kot 25k.

Napisano

Zelo malo jih je rabljenih naprodaj in so o?itno iskana zadeva, da se prodajalec po?uti skoraj monopolista, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ta se ?e najmanj pol leta prodaja...je od cajta do cajta gor...vedno iste fotke...

Napisano

Monopol, prodajalec dolo?a ceno. :)

Tudi sam sem bil presene?en, da sem za svojo tako dobro prodal, res pa je, da so avti pri nas ca. 20 % dra?ji.

Napisano

V nem?iji dobi? tak?no za 12-13 jur?kov. Ta cena je ob?utno previsoka, zato se prodaja toliko ?asa.

Napisano

Limuzina je res kul za tiste, ki rabijo veliko prostora za noge zadaj... za 4 odrasle 180+ je v karavanu ?e zelo na tesnem (kraj?a medosna za 8 cm, po mojem lai?nem mnenju je v limuzini ravno teh 8 cm prostora za noge oz. kolena ve?).

Napisano

Vprasanje ni kje se zacnejo, ampak za koliko se prodajo.

To?no tako, ker tudi z nemci se da pogajati o ceni.Meni so recimo 500? spustili kar sami pa ?e smo se potem pogajali. Skratka, cene na mobile. de v ve?ini primerov niso zadnje in fiksne.

Napisano

Mo?no, odvisno od ?loveka. Sam nikoli nisem rabil spu??ati za ve? kot nekaj 100 EUR, ker je opis avta v oglasu tak, kot je dejansko stanje. ?e se ob ogledu izka?e, da avto ni tak, kot je v opisu, pa je verjetno mo?no barantanje kot na bazarju. :)

Napisano

Dan danes je toliko ponudbe, da pa? gre? drugam, ?e se ti zdi, da nisi dosegel prave cene. Edino, ?e je res nek unikaten in iskan avto je bolj malo manevra glede cene.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.