Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moraš pa tut vedno nekaj najt. Nisi resen. Če bi bla CX-30, pa barva ne bi bla ok. 🙄

Napisano
pred 13 minutami je samSimon napisal:

Moraš pa tut vedno nekaj najt. Nisi resen. Če bi bla CX-30, pa barva ne bi bla ok. 🙄

Ne tako.

Ti si še misliti ne moreš, kaj vse bi jaz TAKOJ kupil - če bi imel na računu kaj več kot 130€...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ali pa greš enostavno na njihovo stran in vpišeš tablico. https://evinjeta.dars.si/selfcare/sl/check-validity/request Še koliko dni šteješ do penzije? Sitno , kot v vojski?😄
    • Super cena, sedaj si na istem operaterju.... 🤗👍
    • Sem naloži eno Darsovo in vpisal svojo tablico pa ti v trenutku servira veljavnost... 👍 Žalostno je pa to, da bo novo moral kupiti PENZIONIST.... 🫣😉
    • Takole. Danes sem imel čas (tega mi penzionisti težko najdemo)😄pa sem malim obiskal operaterje za mobilno telefonijo. Najprej sem šel na T-2, kjer sem jim razložil, da me njihova telefonija ni prepričala ( mrtve točke, tako v Kp kot drugje na obali, še slabše je, ko preklopi na A1, da ne govorimo , ko preidem mejo z Italijo in mi preklopi, ali pa ne, na kr neke It. operaterje. In potem ni signala). Ok. Do treh mesecev po sklenitvi naročnine lahko prekineš pogodbo  zastonj, če nisi zadovoljen). To je ok. Nato sem šel na Telekom. Reklamirajo namreč kar ugodne pakete. Recimo "naj B"za 10,99€. Ampak...za tiste, ki imajo že vse ostalo pri njih. 😎 Drugače je za ostale smrtnike prvo leto precej zasoljenih 15,99€, naslednje leto pa polna cena 27,99€. 😳 To je astronomska cena za paket , kjer pri drugih stane pod 8€.  Ostal mi je še Telemach, kjer dobim ob vezavi za 2 leti, popolnoma enak paket kot na Telekomu, le da me stane 6.90€. Odločitev je padla dokaj hitro.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.