Mraušk Mčk Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Najprej je treba grozdje dobro pretlačit.. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Najprej je treba grozdje dobro pretlačit.. .... nato dobiš tale cviček.😊 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. maj Avtor Prijavi Napisano 2. maj Moja napaka, sem bil preskop s podatki. Ni cviček, ne more bit, je slikano v Zasavcih. Ki nimajo veze s Posavsko vinorodno pokrajino, ker so v Štajerskem vinorodnem okolišu. Na fotki je rose penina. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 2. maj Avtor Prijavi Napisano 2. maj Špri car na Gomili (Senčak) 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 22. julij Avtor Prijavi Napisano 22. julij Z nekaj zadržki, vendar brez posebnih problemov sem danes uspel prečkati mejo z Belo krajino. Na sliki v ozadju je Tofova trta. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 23. julij Prijavi Napisano 23. julij Na zdravje torej Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij dne 23. 7. 2026 ob 0:03 je Mraušk Mčk napisal: Z nekaj zadržki, vendar brez posebnih problemov sem danes uspel prečkati mejo z Belo krajino. Na sliki v ozadju je Tofova trta. Bravo.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. julij Avtor Prijavi Napisano 30. julij Belokranjec pri Kapušinu. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Carot Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Kozarec malvazije s prilogo. Zdaj pa v pravem forumu😀... upam 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami dne 2. 5. 2026 ob 0:16 je Bini napisal: .... nato dobiš tale cviček.😊 Ki ni drugam, kot za na solato 🤣 Citiraj
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 10 minutami je FuManchu napisal: Ki ni drugam, kot za na solato 🤣 Res je ampak ga jaz ne pijem, Pijejo ga v cvičkovi deželi...... 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 1 minuto je Bini napisal: Res je ampak ga jaz ne pijem, Pijejo ga v cvičkovi deželi...... Sem v cvičkovi deželi že 44 let in sem ga vse skupaj spil mogoče 10litrov. Raje modra frankinja in Primorska vina. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 43 minutami je FuManchu napisal: Sem v cvičkovi deželi že 44 let in sem ga vse skupaj spil mogoče 10litrov. Raje modra frankinja in Primorska vina. Itak. Ni ga čez dobro Malvazijo ali Refošk.🥂 1 Citiraj
Carot Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Alex napisal: Itak. Ni ga čez dobro Malvazijo ali Refošk.🥂 Za Malvazijo se strinjam Refošk pa zamenjam za Cabernet Citiraj
dvorjan Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 14 minutami je Carot napisal: Za Malvazijo se strinjam Refošk pa zamenjam za Cabernet Točno tako, podpišem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.