-
Zadnja sporočila
-
Popolnoma pravilno! in v idle je sedaj praktično neslišen, je tako? A si ga poskušal kakorkol spravit zgoraj? Pa na radiatorju spredaj nisi obrnu fanov na intake?
-
AIO mislim kot celoto. Pumpa je na aio pump header, ventilatorji so na CPU header, VRAM je pa na klasicn SYS_FAN. 3 pin headerjev moja plata sploh nima. So vsi PWM. Sej priklopljeno je vse pravilno. Mogoce si narobe zastopil oz. sem jaz mal nerodno napisal :). AIO sem mislil kot vodnjo hlajenje nasplosno in ne kot AIO pump
-
Tole pa nekak ne zastopim. Pumpa se priklop na AIO heder ventilatorji pa na header za CPU, RGB pa na RGB. Če si mislil da si moral ventilatorje na 3 hederje dat si kupi razdelilnik iz 3 ->1 🤷♂️
-
A se ti zdi da dajem vse za job? A me ne vidis pptovati redno po cevapih po celem svetu (privat ne samo za sluzbo)? Jaz si vzamem 3 mesece v celoti zame na letninravni. Delas in uzivas Kje sem pa rekel da potujem bogato, avgusta grem na kolo s prikolico za 14 dni za 300€... Spanija 2500€ je mucho mucho poceni fant. To je 175€ na dan za dva s spanjem, vso hrano in bencinom 400km na dan, vstopninami, potjo z avtom v Rim, parkingom avta v Rimu 14 dni trajektom s kabino in motor, zena je pa priletela iz Benetk, da prispara 4 dni dopusta Mucho mucho poceni za 14 dni, toliko sta 2 tedna za dva na nasi obali lahko. Kot si rekel ne rabis veliko je samo vprasanje kje pa kako in koliko dolgo Kolegi so sli Srbija, Romunija z motorji takrat ko sva bila midva v franciji avgusta lani s prikolco. 2 na motorju je prišlo več kot naju celotna Španija in njena logistika. Ampak to je tisto ko gres res na en plac, to ni vec dnevno potovanje po regiji. Kotor - Katastrofa res, osornost, drago, noben te ne jebe tud ce ti postelja se zlom....boli jih, cena pa uh la la. Ze 2x menjamo hotel. Eto pa se balkanska fura lani :). V vsej balkanski obliki - zajla za sklopko, sravfi v gumah Vse prejnkot industrijski turizem razen konec dneva hoteli, jaz jim pokazem tud zakotje https://photos.app.goo.gl/csa2VfRcYodwKRnt9
-
Odvisno kje. Industrijski turizem se je povsod podražil. Tudi v Bosni. Greš pa na primer v Banja Luki v kakšno zakotno lokacijo, se pa še ugodno dobro naješ in napiješ. Roman bi lahko napisal o tem... Pustimo..
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.