MX3 EVO
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Daj ne ... ... ... Ja, je med motoristi nekaj kamikaz. Ma tudi med avtomobilisti jih je. In med kolesarji tudi. Pa med tistimi na skirojih tudi. In vendar se nihče tu ne gre prerekat z npr. @Bini kako da VSI na skiroju divjajo po pločniku. In ravno tako se nihče ne gre npr. z @Boss prerekat, kako VSI kolesarji pičijo skozi križišče ne glede na barvo luči na semaforju. In tudi v primeru motoristov je enako. In osebno imam izkušnje, da se v ovinkih moram umikati avtomobilistom, ne pa motoristom. Da tistih z najetimi avtodomi sploh ne omenjam... V kakšnem ozkem ovinku tu na tej naši planoti raje srečam gozdarski tovornjak kot pa kakšnega tamestnega izletnika z avtom ali pa, še huje, počitnikarje z avtodomom... Če pa te kak motorist prehiti, ti pa ne bo krona z glave padla...
-
5700x3d je boljsi (ima najvec v-cache). Na AM4 platformi je najboljši cpu 5800x3d takoj za njim pa 5700x3d. Sem sel dejansko iz 5600x na 5700x3d. 5700x, 5800x in 5900x so minimalno boljsi od 5600x recimo. Ce ze bi se mogoce 5950x lahko primerjal z 5700x3d. Je pa odvisno zakaj sploh rabis CPU? Ce je to za neke programe in obdelavo podatkov kjer rabis vec jeder potem gledas nekaj z vec jedr seveda
-
jaz en recovery ride, al kako bi rekli, ki to ni bil XD. Šel sem pa samo zato, da si usput kolo operem. Moram naslednjič ročko malo zarotirat, da bo kolo bolj naravnost.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.