suicidal
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Getz 1.6 105KM je pil 7.5l pa je vožen bil mešano. Izredno poskočna žvad. Renault 4 GTL mi je pil 10l, ko sem ga podedoval. S teranjem in servisi, sem ga spravil na 9l. Jaz se držim ZKP-ja. Torej večja kot je kobikatura, bolj je poraba enakomerna. Če je pri istih konjih turbah, je pri nežni nogi nižja, pri preganjanju višja. Seveda tudi krepko bolj leti. Torej, ker ni odgovora, na servisu še nisi bil? Kaj pa z @NevLado si se dobil na kavi in šel na en krog z njim? Ker je polno nejevolje nad avtom in porabo. Reševat pa še nisi začel. Za to pa normalno, da se uporablja sarkazem. Jaz sem bil na i20n 3x na tedn na telefonu, pa vsaki teden tam, dokler niso garancijsko uredili.
-
Seveda ima lahko tudi nov avto kakšno pomanjkljivost ali napako. Če in ko jo odkriješ, se pelješ na servis, saj je avto v garanciji, da serviserji avto pregledajo in napako odpravijo. Pisarjenje po forumu problema ne bo rešilo, zato se poraja misel, da je izmišljeno in ima nek drug namen … Skratka, @tommzy, že imaš termin pri serviserju in če ga nimaš, zakaj še ne?
-
Saj zastopim, da kdo težko verjame, da se je toliko "napak" nabralo. Tudi nisem nikjer omenil, da so vse napake. Pac povem kar se je zgodilo. Ena od takih je naprimer ključ in zaznava... Sem ugotovil, da je po vsej verjetnosti šel v način ohranjanja baterije. Zdaj dela (zaenkrat). 😁 V tej kilometrini še nisem imel takšne porabe. Moj prvi avto je bil Accent 2001 letnik. Mislim da je bil 1.3 motor. Koliko konjev sem že pozabil. Prvi avto in bencinar. Pot ni bila enaka. Ne spomnem se več koliko je pil. Pol so bile pa same astre. Ena bencinar ostalo vse dizel. Tudi bencinar je pil manj. Dizli pa jasno da obcutno manj. Je pa res, da moja pot ni neka ravnina in je kar nekaj dolgih klancev in zahteva kar nekaj gasa.... Je nekaj ravnine ampak ne velik. Ni to ljubljana in okolica kjer je vse ravno. 😁 Voziva se večinoma dva. Aja pa nekdo je omenil plastiko okrog koles da čudno da je nisem opazil... Ja sem jo ja. 😆 Ampak me to ne moti kaj preveč. 😉 Bolj opažam neraven poden, čričke (odvisno od temperature) in podobne stvari... Katere slišim in vidim med vožnjo. Tudi poden občutim. Pedal zavore se ni več spustil. Čakam da se spet. Za servis. Za ostalo tudi...
-
Poraba je meni ok. 170km Giulietta, je imela 90k km porabo 8.5. In včasih so avti bolj pili, pri tvojih kilometrih, ti je že keri pil tudi 10. Tudi jaz sebe ne dajem na splet. Avto mi pa ni problem slikat. Tak by the way, si že bi na servisu. Valda da smo jezikavi, če pri vseh napakah še do servisa nisi šel.
-
Zdej pod "vsi" in "niste normalni" razumem tudi sebe. Povedal bom čist direktno. Na forum si prišel po nasvete in dobil si jih, nekateri so ti všeč drugi ne. Dejstvo pa je, da je število tvojih problemov veliko in na meji normalnega, zato ti nekateri uporabniki ne verjamejo. Osebno ti verjamem za čričke in podobne živali, ampak za veliko porabo pa ni nobene druge logike kot da ne znaš varčno voziti vozila ali pa je tvoja relacija pač takšna da zahteva večjo porabo. Pridi do mene v Kranj pa si z veseljem vzamem čas pa primerjava vozila in ugotoviva kje so dejanska odstopanja. Imam takšno CX30 kot je tvoja in Mazdo 6 G194, pa boš imel konkretne reference za predstavitev na servisu.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.