Skoči na vsebino

kwa folk dela z mazdam

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:D

za tisto ta zadnjo reklamo NE VERJAMEM, da bi blo res ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Slab drift z RX8ko.... :P joke,to bom jaz poleti delal! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

hehe dobre reklame ;)

teli arabci so bli pa pomojem ze enkrat omenjeni kle v eni temi, sam so pa norci - kapo dol :rispekt:

teli z mazdico so mi pa sploh ostali v spominu.

sam kaj se pol vse lahko zgodi je pa v tem odlomku prikazano :blink:Gas pa po vas :)

za konec pa ?e

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

Tem ljudem bi blo treba nalo?it del ne pa da imajo toliko preve? ?asa in potem delajo neumnosti :(:bravo::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

:bravo: eno lepo driftanje

Norci! ?zmeden? Samo obvladajo pa! :bravo: Mater,da bi tak obvladal,pa da bi bla cesta na Pohorje fraj,kaj bi delal.... :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Norci! ?zmeden? Samo obvladajo pa! :bravo:

To je n? Dom?alski drifter Zoki ?e se ne motim!

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• ja od oktobra do maja je kar depra tam gori, zato pa tudi v povperečju popijejo največ alkota na osebo v EU (vsaj še pred časom je bilo tako) in kot  @Alex navaja, da so najbolj srečni, mislim pa imajo pa po drugi strani najvišjo stopnjo samomorov, kar je pa drugi ekstrem....kot sem zapisal, so čudaki
    • za fince veljata še dve glavni razliki naprav slovenceljem....niso obremenjeni z lastništvom nepremičnin (in večinoma živijo najemniško in se potem tudi lažje selijo v primeru menjave službe) ter niso obremenjeni z novimi prestižnimi znamkami avtomobilov.....(ker so tam tudi izjemno dragi).....tehnološko pa kot praviš, tam štima in špila vse kar normalen človek potrebuje, zato tudi zelo malo folka potrebuje avtomobile da bi se vozil v službo, šolo, fax....
    • Dekle, razočarano v ljubezni, objavi oglas: - Iščem moškega, ki ne bo nasilen do mene, me ne bo zapustil in je dober ljubimec. Naslednji dan pozvoni zvonec in ona odpre vrata. Zagleda moškega brez rok in nog. Vpraša ga, kaj hoče. On pravi, da je videl oglas in da nima rok, da bi jo tepel in da nima nog, da bi odšel. - "Kaj pa ljubimec?" vpraša ona. - "Kako pa misliš, da sem pozvonil?" odvrne moški.
    • Komu bo GRS sedaj izstavil račun, Bedancu ali kukavičjim Italijanom? 
    • Če prav razumem je to folija čez haubo...? Jaz še tega pri nobenem nisem videl, niti ne poznam nobenega, da bi si to montiral. Ne vem koliko je to trajnostno, pa če ni v redu narejeno se lahko odlepi, mehurčki itd. Najboljše, da držiš ustrezno varnostno razdaljo (pa ne 500m 😁), pa ne bi smelo biti problemov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.