Ne ne kupujem rabljenih. Še ne vem kaj. Mogoče ostanem na azijcih ampak slabo kaže... 🙃En servis bom naredil pol pa se odločim... Na prejšnjem so vsaj matrične luči in senzor za dež pa klima normalno delali tudi po nekaj let lastništva.
Motor in podvozje je edino kar me še drži pri Mazdi. 🙂 Je pa glasnejše...
Saj to so mi pisno potrdili tudi na servisu. 😑Da nimajo zadost izolacije. 🙃
Počak na dvig DDV - boš potem lahko kikirikal kolk visoka bo inflacija zarad tega... kr luštno bo, aja pa seveda Golob bo kriv.
Avstrija 3,7% ima skoraj enako kot Slovenija 3,8%, medtem, ko Hrčki pa 4,9%. Ja zelo velik vpliv ima očitno golob v teh dveh državah, sploh Hrčke je dobr zajebal.
Pozdrav.
Še imam CX30. Ampak verjetno ne bo več dolgo pri bajti.
Kmalu bo prvi servis in bom takrat ponovno omenil več stvari ki jih naj porihtajo. Med drugim tudi vzvratna ogledala ki so začela štekat. Oziroma se po odklepu odprejo samo na pol. 🙃
Me pa nekaj zanima. Ali ima CX30 res tako švoh klimo?
Ker sedaj ko je vročina imam v službi šipo pokrito. Pa vendar ko grem iz službe in dobro prezračim avto kljub temu avtomatika dela zelo čudno in švoh. Prvo vklopi notranje kroženje zraka v ventilatorje nabije na skoraj maks.
Kljub temu, da imam na 22-23 nastavljeno.
Tako piha 10-20km vožnje. Nikakor ne more shladit kabine. A je klima tako švoh v tem avtu? Prvo pravo poletje s tem avtom pa mi ni jasno kako tako švoh hlajenje...
Kako imate nastavljeno klimo? Na auto ali ročno? Kje je potem smisel auto načina?
Aja pa barva je pa katastrofa. Septembra bo eno leto star... 🙃In ne ne vozim meter za drugimi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.