Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Predvsem je zanimivo to, kako mediji (spet SD usmerjeno Delo, kdo pa drug) blatijo JJ. Celo Bj?rkqvist je povedal, da nimajo nobenih konkretnih dokazov, Delo je pa ?e ustanovilo ad-hoc sodi??e in Jan?o pribilo na kri?. ?e dobro, da imamo v Sloveniji Jan?o, ker druga?e bi levica zelo te?ko na?la de?urnega krivca.

Sicer pa - pri oro?arskih poslih so v navadi ne samo provizije, ampak superprovizije. Dosti ve?je kot pri drugih zadevah. In to je ?isto obi?ajna poslovna praksa. Zdaj kdo jih je pa pobasal - to pa tudi mene zanima.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Me prav zanima razplet zgodbe! :danzoman:

mene tud... ker se ?e mal dolg vle?e vse skup sam ?e je pa cela zadeva resni?na pa da ne bodo direktne ovadbe padle pol naj pa res vse skup kurc vzame in gremo vsi krast in ropat.

33112_1.png

Napisano

Res se mi zdi,da je Delo postalo rumeni tisk. :P

Kar v tri dni nekaj natolcevat.In verjetno bo spet to?ba. ;)

Napisano

In prav je, da (?e) bo, ker kar tako nekoga oblatit, (?e je) brez argumentov, to niso heci! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kaj bi ga prebunku malega Ćifurja! <_<:ninja:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/petnaj...j-30-zensk.html

no sej al pa tole - sprva sm mislu, da je samo kak?no snemanje filma al kej tacga, glede na ustanovo;

http://24ur.com/novice/crna-kronika/studen...profesorja.html

Napisano

to pa res, se posebej na kosovu, ker so tam izjemno arogantni in noben jih ne jebe 5%

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sam zakaj pa to? nikakor mi ni jasno? lepo je bit tle, pa pogoji so dobri, ni neka revscina...

kje naj bi bil problem?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Samomori so kul, folk vsaj ne dela ve? problemov. Sicer pa, ?e pogledamo ozadje, pa res ne vem kaj folku ni jasno. Samomorilci so najve?ji egoisti :angry2:

Napisano

sam zakaj pa to? nikakor mi ni jasno? lepo je bit tle, pa pogoji so dobri, ni neka revscina...

kje naj bi bil problem?

a pri mladih?

Polne riti so problem in s tem, ker prakti?no vse dobijo servirano na srebrnem pladnju za?nejo usihati ?elje in smisel ?ivljenja.

?elje in cilji so gonilo, da ?lovek po?ne stvari, da hodi delat, da je vseskozi v nekem pri?akovanju - v ?elji da bo nekaj novega do?ivel, si nekaj novega prislu?il (ne dobil!!!!!) je v bistvu gonilo sre?nega ?ivljenja.

?e vsega tega ni, ?elja ni, padejo tile EMOT-i v stanje kroni?ne depresije in do samomora in kao "re?itve" je nato samo ?e korak.

33112_1.png

Napisano

Objavljena slika

Samo emotom je najve?ja sre?a in veselje v ?ivljenju furat safr. Tko da njim je fajn.

Samomore ponavadi delajo taki ljudje, za katere nikol ne bi rekel. Ker... Pes, ki laja, ne grize. Usually.

Napisano

Mah in to so ti neki EU dr?avljani, lepo vas prosm! <_<:ninja: (mitraljezka.press) :danzoman:

Napisano

Kaj bi ga prebunku malega Ćifurja! <_<:ninja:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/petnaj...j-30-zensk.html

no sej al pa tole - sprva sm mislu, da je samo kak?no snemanje filma al kej tacga, glede na ustanovo;

http://24ur.com/novice/crna-kronika/studen...profesorja.html

Za pobit! Kam gre ta svet picdarija

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Si bil zraven kot pri?a in ve? kaj se je zgodilo v resnici? ?zmeden?

Dej mal logi?no razmisli - zaletel se je v parkirane avtomobile. Parkirani avtomobili niso na AC ampak v mestu, kjer je omejitev hmmmm koliko ?e? Pri tem da naj bi ga ?e zaneslo povrh. Se prav je vozil juhuhu nad omejitvijo ?e vemo, da imajo taki avtomobili odli?no podvozje in ?e bolj?e zavore, da o gumah ne govorimo.

?e si gledal Clarksona si lahko videl, da tega avta prakti?no ne more? spraviti v drsenje pa ?e ?e se nevem kako trudi?.

Iz ?lanka pa je razvidno edino to, da jih je kao nekdo izsilil in da ga je pri zaviranju zaneslo ter, da je naredil totalko pri kre?u v parkirana vozila.

33112_1.png

Napisano

Hehe, kaj vse si ne bojo zmislili, da bi spravili ljudi k cepljenju

http://vizita.si/clanek/novice/kljub-modre...novi-gripi.html

aja, ?e se ne bomo cepili ne bomo imeli energije za pe?t pi?kotov pa ?e zdravstvena blagajna bo imela ?e ve?jo luknjo zaradi 12 milijonov, ki smo jih zapravili za cepivo. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Samo ?akam,da bo za?el ta na? vrli minister:"ja pa por.a mado.a a me bo kdo v tej dr?avi sploh ?e ubogal in odhitel hitro se cepit,ker za koga vraga pa smo nabavili 700.000 enot cepiva? ;)

Napisano

Nekateri pravijo da je svinjska gripa lari fari, produkt farma industrije, ki stremi k mastnim zaslu?kom.

Kaj pa, ?e ni?

Ali se gre zanesti na usodo in re?i mene pa ne bo?

Vsakdan pre?tevamo in dodajamo nove ?rtve, pri tem pa gripa ni niti pribli?no zadela ve?ji del prebivalstva.

Med umrlimi je 30% takih, ki niso imeli kroni?nih bolezni.

Vsak je svoje sre?e kova?. Ali se spla?a reskirati kak?no resnej?o posledico (verjetnos 2:100.000), ali pa se prepustiti sre?i in biti ali ne biti (razmerje 2:100)????

Bomo spomladi ?e vsi skupaj na tem forumu, dru?ini, podjetju?

Torej, jaz sem se cepil. Da ne bo kdo polmislil, da sem bil cepljen zaradi tega pisanja zastonj.

Ne. Pla?al sem.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.