Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Boss, ?isto na kratko.

Glede na klic poslu?alca na radio Ga-Ga, ki sem ga objavil v tej temi, kjer je tudi JJ konkretno omenjen, ne vem, kje ti vidi? mani?no zagovarjanje JJ. Ne zatiskam si o?i pred njegovimi grehi, ?e celo priznavam jih. V nekem intervjuju je Bernarda Jeklin dobro povedala, da so v oro?arsko afero zagotovo vpletene vse strani in se ni omastio samo JJ, zato tega tudi nikoli niso raziskali in pripeljali na sodi??e. Si verjetno dovolj dobro razgledan in ve?, da je sam Drnov?ek prepovedal objaviti poro?ilo parlamentarne komisije glede oro?ja in da mi ni potrebno tu razlagati dalje.

Ekstremni levi?arji, ki znajo vpiti le "Jan?a je kriv", mene ne ganejo. Mi pa ponavadi mo?no dvignejo pritisk dvoli?ne?i (tudi v ?ivljenju nasploh), ljudje, ki sami zase govorijo, da so objektivni, informirani, blablabla, pa recimo aktualni protestniki proti vladi, poslancem, elitam, tajkunom, itd. dejansko so pa za leve in tol?ejo izklju?no po desnih. ?e se deklarira? za objektivnega, uporabljaj enaka merila za vse. In v politi?nih debatah se ti zelo pribli?a? temu opisu - deklarira? se za objektivnega, ampak kdaj si dejansko nazadnje sploh kaj napisal o ne?ednosti kakega levaka? Ob takih prilikah te ni nikjer, ponavadi jih ?e zagovarja?, pri JJ se pa obregne? ob tako malenkost, kot je ime njegovega sina.

Kar se ti?e argumentov - pri tebi se v?asih skoraj ni vredno truditi z argumenti, ker kar ne omenijo kolumnisti dnevnikov (pove?ini objektivne?i z levo tendenco), je zate tako ali tako propaganda Demokracije, Reporterja, Siola, itd.

Glede tujk - nisi bil mi?ljen ti, niti ni bilo mi?ljeno moje nerazumevanje. Mi?ljeno je bilo pisanje levih novinarjev, intervjuji levih politikov, itd. Umetnost je stvar povedati tako, da je jasna ?e najve?jemu laiku, razno besedi?enje in zavijanje v neke visokolete?e izraze je pa ponavadi navadno zavijanju stvari v celofan.

Tako. Od sedaj naprej se umikam iz politi?nih debat kar se ti?e JJ, gre enostavno ?isto preve? slu?benega in privat ?asa za prepucavanja s takim Majer haterjem. ?isto neproduktivno.

:bravo: Pa druga?e theBill za take kot je Boss, ko sem jim ne da ni? dopovedat, ker so ultra levi?arji in je zanje kriv za vse Jan?a tudi za vreme v dr?avi po njihovem in nih?e drug in je zanje edini zanesljivi vir 24ur obstaja tipka ignor, ki je pri meni zanj ?e dolgo ?asa vklopljena. Druga?e pa theBill ?e nisi navajen, da taki ultralevi?arji takoj ozna?ijo za Jan?evega ?loveka, ?e se ne strinja z njimi.

Napisano

Boss, beri kar ?e?, pi?i kar ?e?, sam sem bom distanciral od prepucavanj okoli JJ s tabo. Od zdaj bom tudi sam troll in napisal le kako cini?no pikro pripombo.

Zadnji? sem en dober komentar zasledil od enega maribor?ana glede demonstracij, nekako v tem stilu - "nekateri Ljubljan?ani se prekleto motijo, ?e mislijo, da demonstriramo zato, da bo po odstopu Jan?e pri?el na oblast Janković."

Demonstracije so se raz?irile po vsej dr?avi ravno zaradi skorumpiranosti velike ve?ine politikov in ?upanov od samostojnosti dalje, levih in desnih, katerim je bila prva briga filanje lastnega ?epa. ?eprav sku?ajo nekateri prikazati da je tako stanje nastalo od v?eraj na danes, ljudje na sre?o niso pozabili, da je dana?nje stanje posledica vseh 20ih let bogatenja in ropanja pe??ice izbranih.

Tvoj odgovor o usmerjenosti protestov pa - kot bi bral naslovnico nove Mladine :hohoho:

Objavljena slika

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Boss, beri kar ?e?, pi?i kar ?e?, sam sem bom distanciral od prepucavanj okoli JJ s tabo. Od zdaj bom tudi sam troll in napisal le kako cini?no pikro pripombo.

Zadnji? sem en dober komentar zasledil od enega maribor?ana glede demonstracij, nekako v tem stilu - "nekateri Ljubljan?ani se prekleto motijo, ?e mislijo, da demonstriramo zato, da bo po odstopu Jan?e pri?el na oblast Janković."

Demonstracije so se raz?irile po vsej dr?avi ravno zaradi skorumpiranosti velike ve?ine politikov in ?upanov od samostojnosti dalje, levih in desnih, katerim je bila prva briga filanje lastnega ?epa. ?eprav sku?ajo nekateri prikazati da je tako stanje nastalo od v?eraj na danes, ljudje na sre?o niso pozabili, da je dana?nje stanje posledica vseh 20ih let bogatenja in ropanja pe??ice izbranih.

Tvoj odgovor o usmerjenosti protestov pa - kot bi bral naslovnico nove Mladine :hohoho:

Objavljena slika

Sej to je Bossov eden izmed najljub?ih virov :bravo:

Napisano

Objavljena slika

Mater sem jest dobr, tole sem napisal ?e predno je Mladina iz?la - :rulam:

Pa samo to, da ne bomo spet klepal tekstov - kdaj v zadnje tri ?etrt leta sem napisal, da ru?imo Majerja, da gor pride Zoki? A spet malo nabijamo in si zmi?ljujemo fantomske zgodbice. Zoki je tud svojga dnarja vreden, ?eprav je v manipuliranju in spletkarjenu proti Majerju pravi bo??ek neizku?en. Ga je Majer z bogatimi izku?njami lepo speljal in nategnil pri sestavi koalicije.

In ja Majerja ru?imo, ker nam krade dr?avo, nas potiska v rev??ino zato, da si uredi svojo politi?no elito in drugo republiko (?e dobro, da ni tretja, da ne bi bilo kake zgodovinske povezave). Boli njega kurac za ljudi, pa dejte se slepit, da je to najbolje za obi?ajne ljudi. Kaj je naredil? BDP nam je pod njegovimi "reformami" katastrofalno padel, krizo je poglobil zdej nas pa to?ari naokrog po EU kolk smo grdi, da mu ne ploskamo pri uni?evanju dr?ave. A to vam je vodja - ma prosi lepo. :whatever:

33112_1.png

Napisano

Mazejeva in Jakov - LEGENDI, zdele ?akamo ?e skakalce da razturijo. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mazejeva in Jakov - LEGENDI, zdele ?akamo ?e skakalce da razturijo. :cheers:

Pa Flisar tudi.So svetle izjeme tukaj v Slo. kako se pozitivno promovira Slovenijo zunaj. :bravo:

Napisano

policija podtika dokazni materjal, ministri grozijo z velikimi kaznimi - bravo Slovenija le tako naprej z velikimi koraki v fa?izem. :whatever:

Dokazni materjal so policaji po izjavah o?ividcev na Metelkvo prinesli v merkatorjevih vre?kah, kar je samo ?e en dokaz, da za vsem tem stoji Jankovi?. :ph34r:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Dokazni materjal so policaji po izjavah o?ividcev na Metelkvo prinesli v merkatorjevih vre?kah, kar je samo ?e en dokaz, da za vsem tem stoji Jankovi?. :ph34r:

:hohoho:

Napisano

Sicer sem pa vedel, da se bodo tej protesti izrodili in po forumih se (?e)spet obkladajo z ?aljivkami ta rde?i in beli, ?igavi so "bolj" pravzaprav sploh tej protesti. Sej res, ?e vidi? zastave z rde?imi zvezdami in celo jugoslovanske vmes je velika mo?nost, da se bo folk sprl, to je jasno.To ni Islandija.

Za moje pojme bi morali protestniki izbrati neko novo zastavo (brez obele?ij pretekle zgodovine), nove udarne pesmi (brez besedil pretekle zgodovine) in nove govorce (brez piscev pretekle godovine) in pod to novo zastavo ne bi bilo kreganj. Sedaj se je (vsaj tako izgleda) vse skupaj sprevrglo bolj ali manj zgolj v napadanje sedanje vlade in "mali strici" so ?e uvideli, da je tukaj ?ansa, da se ponovno plasirajo na "oder".

?koda, pa tako dobro je kazalo po prvem ?tajerskem protestu, kjer so imeli vsi istega nasprotnika in cilje.

Napisano

Glede na to, da sem bil na protestu skoraj ?tiri ure je bilo popolnoma jasno proti komu je bil. ?e pa se notri najde kak?en z rde?o zvezdo al pa dva in kak?en dvoumen transparent pa to ?e vedno ne pomeni, da je narod na protestu bil razdvojen.

Je pa res, da uravnote?eni novinar?ki so ure in ure skakal gor in dol in z lu?jo (se ne hecam, lu?ke na kamerah so mel skoz pr?gane) iskali tudi transparent, ki ne bi bil namenjen trenutni vladajo?i kliki. In pol najdejo med 15-20.000 protestniki (ne nisem se zmotil, vsaj toliko jih je bilo, ker so precej prihajali in odhajali) par takih ter pri treh kadrih nato dajo enega od teh vsi, ki gledajo to na TV mislijo, da so bile neke ideolo?ke demonstracije jugonostalgikov.

Nekaj je gledat protest po TV, ?isto nekaj drugega je biti pa zraven in v ?ivo vidit situacijo.

Tko, da zastave so bile ve?inoma NA?E Slovenske, 99% transparentov je bilo z nedvoumno vsebino, 99% protestnikov je to?no vedelo zakaj smo tam.

Lahko pa vpra?a?, kako zgleda ko smo nagnal tri neonacije s protesta, k so pri?li se kur?it. Baje so bili pol kasneje spet nazaj sam mene ?e ni bilo ve? tam. Upam, da jih je kdo drug spet ven fuknil.

33112_1.png

Napisano

a protestirajo proti jankovicu tud al vecinoma jih sam jansa moti?

ker, ce je samo za janso, pol je to kr neki vse skupi

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Mislim,da je prvi cilj ru?enje ta drugega vsaj po trenutnih nastopajo?ih.

Glede na to, da sem bil na protestu skoraj ?tiri ure je bilo popolnoma jasno proti komu je bil. ?e pa se notri najde kak?en z rde?o zvezdo al pa dva in kak?en dvoumen transparent pa to ?e vedno ne pomeni, da je narod na protestu bil razdvojen.

Je pa res, da uravnote?eni novinar?ki so ure in ure skakal gor in dol in z lu?jo (se ne hecam, lu?ke na kamerah so mel skoz pr?gane) iskali tudi transparent, ki ne bi bil namenjen trenutni vladajo?i kliki. In pol najdejo med 15-20.000 protestniki (ne nisem se zmotil, vsaj toliko jih je bilo, ker so precej prihajali in odhajali) par takih ter pri treh kadrih nato dajo enega od teh vsi, ki gledajo to na TV mislijo, da so bile neke ideolo?ke demonstracije jugonostalgikov.

Nekaj je gledat protest po TV, ?isto nekaj drugega je biti pa zraven in v ?ivo vidit situacijo.

Tko, da zastave so bile ve?inoma NA?E Slovenske, 99% transparentov je bilo z nedvoumno vsebino, 99% protestnikov je to?no vedelo zakaj smo tam.

Lahko pa vpra?a?, kako zgleda ko smo nagnal tri neonacije s protesta, k so pri?li se kur?it. Baje so bili pol kasneje spet nazaj sam mene ?e ni bilo ve? tam. Upam, da jih je kdo drug spet ven fuknil.

A bi bil tako dejaven na protestih tudi, ?e bi bil janković premier? ;)

Napisano

Mislim,da je prvi cilj ru?enje ta drugega vsaj po trenutnih nastopajo?ih.

:jupiii: Tudi mene to zanima?

Napisano

A zdej se za protestnika ?teje ?e vsak, ki je v centru na kuhancu in pride mal proteste pogledat :hohoho:

Tole je vse skupi bolj medlo, madona sej je bilo ob ?asu protestov ve? folka v BTC-ju kot pa pred parlamentom... :hudicek:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

a mrbit Janković vod dr?avo? :whatever:

?e bi imel iste metode uni?evanje dr?ave kot Majerjeva falanga... verjemi da tudi

33112_1.png

Napisano

A zdej se za protestnika ?teje ?e vsak, ki je v centru na kuhancu in pride mal proteste pogledat :hohoho:

Hja tistega, ki zna biti pameten samo izza tipkovnice sigurno ne ?tejemo za protestnika pa ?e ?e tako se trudi, da bi bil zabaven.

Tole je vse skupi bolj medlo, madona sej je bilo ob ?asu protestov ve? folka v BTC-ju kot pa pred parlamentom... :hudicek:

Sej tako je vedno v Slo zgodovini - tisti, ki imajo cujones se upirajo, tisti, ki pa jih nimajo pa se v luknje poskrijejo in milo piskajo iz njih.

33112_1.png

Napisano

a mrbit Janković vod dr?avo? :whatever:

vodi LJ? al mogoce nisem v toku dogodkov, pa je kdo drug serif v LJ

da se razumemo, nocem bit del 1000 postov tle, jansa izgleda, da bo vse zafural, jankovic pa bo vse pokradel... glavno pa, da se prepucavate komunisti v. cerkev

:whatever:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.