Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa smo se smejali Italijanom...

Jaz se jim nisem ker sem ?e prej gledal kaj se je dogajalo na Kitajskem. V bistvu sem bolj ?tudiral kako bi izgledala situacija v Evropi. Na Kitajskem, kjer ni demokracije so celo za?vasali vrata blokom itd, pri nas "v demokraciji" bi ljudje ob takem ukrepu znoreli.

Aja in glede zalog hrane in ko ljudje delajo zalogo. Pomoje zaradi izraza "Nine meals from anarchy".

Aja, nekje sem zasledil, da imamo le 20 respiratorjev v Ljubljani. Kdor je pa gledal dogajanje v Italiji pa ve, da so ti nujno potrebni za resno obolele in so celo v Italiji mogli zdravniki odlo?ati koga priklopiti, koga pa prepustiti sre?i.

Napisano

Kdo se je smejal? Mene je groza ?e en mesnc, najte?je je, ko ?e prej ve?, da se bo enak vzorec kot na kitajskem, italiji ... kjerkoli po svetu, dejansko pojavu tudi pri nas, pa sam ne more? nardit ni?, oz. lahko ne grem v trgovino delat ?e ve? gu?ve. Za zdaj mi uspeva.

Jp, sva ?e dva...

Napisano

Kdor je pa gledal dogajanje v Italiji pa ve, da so ti nujno potrebni za resno obolele in so celo v Italiji mogli zdravniki odlo?ati koga priklopiti, koga pa prepustiti sre?i.

?e pred dnevi je bila meja za sprejem v bolnico v italiji 60let, sedaj je starost zagotovo ?e ni?ja.

Ampak, predvsem brez panike. sedaj imamo ?isto fri?no vlado ki ji je prioriteta nadzor na ju?ni meji in privatizacija zdravstva. Uglavnem, z Lune.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Govori se in mediji pi?ejo da bo u pondelk lockdown Ljubljane.

Medtem Kitajska po?ilja pomo? evropi. Na Kitasjkem naj bi bilo stanje vredu in po?asi ?e delajo tovarne, v zari??u izbruha pa jih podo postopoma zagnali ?ez 14dni.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Ja tm so bili drasti?ni ukrepi za hitro zajezitev,.. ?e so ?vasali vhodna vrata blokov in hi? da folk ni hodu ven :o

Napisano

Labi, tole je nepoznavanje zgodovine. Deja vu. Mra?ni srednji vek, kuga. 3x lahko ugiba? od kod je pri?la in preko katere dr?ave (oz . teritorija) se je raz?irila v Evropo.

Napisano

Pa testenine je tudi menda nekdo (Marco Polo?) prinesel iz Kitajske :D 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Evo, mi na firmi imamo do nadaljnega dopust. ?E ima? sre?o koristi? najprej lanskega, potem pa leto?njega... noben ne ve, koliko ?asa bo to trajalo   :ne vem:

Napisano

Jst bi z ocenami do kdaj bo konec te evforije mal po?akal ... ?e virus mutira ... smo spet na za?etku.

Zanimivo ?tivo v tem trenutku je, kak se je ?panska gripa odvijala, furala se je okol po svetu in pusto?ila ve? kot leto dni.

Napisano

Dajmo ne bit pani?ni, ampak zgolj ZELO previdni.

Vseeno ne pozabiti ?iveti.

Res je, zdaj imamo ?as, da storimo stvari, za katere zmanjka ?asa ponavadi.Jaz bom prepleskal stanovanje. :)

Kaj v torek si upam it v Ljubljano? A je varno pri vas?

Napisano

Res je, zdaj imamo ?as, da storimo stvari, za katere zmanjka ?asa ponavadi.Jaz bom prepleskal stanovanje. :)

Kaj v torek si upam it v Ljubljano? A je varno pri vas?

Mislim da nih?e ne ve, kako varno je kje. Vem pa samo, da je marsikaj odvisno od nas samih. Jaz sem ?e sprejel kar nekaj ukrepov, sploh zato,ker Me zaradi narave dela na ?alost ne ?aka nikakr?en dopust, vsaj ne Dalj ?asa trajajo?.

Pa? Dajmo se kot dru?ba potruditi narediti vse kar je v na?i mo?i, ne ?iriti bebavih raziskav (ki to niso) po dru?benih omre?jih , nepotrebne panike.... Ker... Ljudje so ?e brez tega preve? zabiti. ?al. Druga?e si ne morem razlagati dolo?enih stvari (beri: kafici ?e zmeraj niso prazni).

Napisano

Dajmo ne bit pani?ni, ampak zgolj ZELO previdni.

Vseeno ne pozabiti ?iveti.

?e bi bili italjani dovolj pani?ni, se jim nebi sesedel kompleten sistem. 

Na Tajvanu so bili dovolj pani?ni in posledica je bila samo nekaj ?ez 40 oku?enih na 24 miljonov. 

Na?i politiki so zajebali, ker enostavno niso imeli jajc zapreti mejo pravo?asno. ?e huje. nimamo "snaga i sredstava", da bi se ?li zaporo meje. Tudi zaradi tega pogre?am ?ase, ko smo imeli ?e dr?avo. 

Napisano

?e bi bili italjani dovolj pani?ni, se jim nebi sesedel kompleten sistem.

Na Tajvanu so bili dovolj pani?ni in posledica je bila samo nekaj ?ez 40 oku?enih na 24 miljonov.

Na?i politiki so zajebali, ker enostavno niso imeli jajc zapreti mejo pravo?asno. ?e huje. nimamo "snaga i sredstava", da bi se ?li zaporo meje. Tudi zaradi tega pogre?am ?ase, ko smo imeli ?e dr?avo.

Ja,saj jaz zapiranje meje dojemam kot previdnost in ne kot paniko.

Tudi moje lai?no mnenje je,da bi zelo Zgodaj morali zapreti meje. ?ole zapreti 1teden prej... In zdaj bi morali biti zaprti vsi kafici, kinodvorane in podobno.

In dejansko sterat ljudi domov in Kdor ne upo?teva navodil... A moram nadaljevati...

Tista varianta z betoniranjem vrat , dejansko ni napa?na. ?e ne zlepa , pa zgrda.

Napisano

Kje so dobili dovolj veliko masko za Toninov nos?!

Hahahahhahahaahahahah, dobra. Ampak... Mislim,saj zastopim.. hoteli so pokazati,da moramo zadevo vzeti resno, izpadlo je pa kot nor?evanje...

Napisano

V Italiji pa totalen shitshow, ve?je ?ari??e imajo kot je bilo v Wuhanu...

Napisano

In potem na 24ur ka?ejo bedake , ki mirno ?etajo po nabito polni Ljubljani... Dajmo sedeti v kaficih pa kazati svoj zabiti obraz... "Sem morala iti v trgovino..." A ona se son?i na promenadi...

Joj,joj... Kako jim bo ?e ?al...

Policijsko uro, policijo in vojsko na cesto in sterat ljudi domov . Zlepa ali zgrda. Tudi ?e bo zgrda, bo manj grdo kot je zdaj v Italiji...

Ja,zivela demokracija.

Napisano

Res upam, da ne bo zaradi takih osebkov, kot so tej pacienti, ki se obna?ajo, kot da ni ni?, isti scenarij kot recimo v Bergamu. Kolega, ki ?ivi tam mi pravi, da je stanje kot v kakem post apokalipti?nem filmu, na cestah tavajo samo zmedeni potepu?ki psi in ma?ke, po cestah patruljirajo policaji in vojska, ki prek zvo?nikov pozivajo ljudi, naj ostanejo doma.En ?lan familije gre lahko v trgovino, tam stoji pred vhodom po ve? ur in ko kon?no pride? na vrsto, tri ?etrt stvari na policah ni ve?. Po ulicah stalno piskajo re?ilci...

Res se moramo dr?ati navodil in ostati doma, ?e le moremo.Ni ?ale...

Napisano

Res upam, da ne bo zaradi takih osebkov, kot so tej pacienti, ki se obna?ajo, kot da ni ni? isti scenarij koz v recimo Bergamu. Kolega, ki ?ivi tam mi pravi, da je stanje kot v kakem post apokalipti?nem filmu, na cestah samo zmedeni potepu?ki psi in ma?ke, po cestah patruljirajo policaji in vojska, ki prek zvo?nikov pozivajo ljudi, naj ostanejo doma.En ?lan familije gre lahko v trgovino, tam stojijo pred vhodom po ve? ur in ko kon?no pride? na vrsto, pol stvari na policah ni ve?. Po ulicah stalno piskajo re?ili...

Res se moramo dr?ati navodil in ostati doma, ?e le moremo.Ni ?ale...

?al,alex... Te moram razo?arati. Delam z ljudmi. ?e 15let. Zadnja leta so izgubili kompas in se obna?ajo ,kot da so v PlayStation igrici ,kjer je na dosegu roke " restart Game" . Pa ni tega gumba.

In bil sem ?e velikokrat kurcan in ?e bom. In kljub temu povem ?e enkrat... Pizdarija bo. Ker je dru?ba zabita in neodgovorna.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.