Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

PETEEEEER PREEEEVC

UPS; DOMEEEEN :)

Bravoooo čestitkeeee Domen .P.👍👍👍👌🍾🥂😉😃

• Všeč 1
  • Ljubim 1
  • Hvala 1
Napisano

Dobr jim je dal vetra - Domenator.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Čak, do volitev, ko pride jajo in bo takoj stavka prekinjena.

33112_1.png

Napisano

Samo da pa Američani ne morejo izvolit enega modrega in razgledanega človeka za predsednika...

Ja, no, kaj, saj ga tudi mi ne, samo ena Slovenija v svetovnem merilu ni neka huda sila, Amerika pa naj bi bila...

N1INFO.SI

Ameriški predsednik Donald Trump je v času vse večjih napetosti zaradi svojih ambicij glede prevzema Grenlandije norveškemu premierju poslal skrb vzbujajoče pis

Do zdaj so bili Angleži tisti, ki so posredovali po celem svetu in 'nakuhali' vojne in spopade. Zdaj jih bo pa kar Tramp sam, brez posredovanja Angležev. Da si človek kar zaželi, da ga infarkt zadene in se poslovi s tega sveta, ker teh nekaj prepotentnežev bo res spravilo cel svet v vojno...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Nekaj mi ni jasno: zakaj pišeš v pretekliku? Moral bi pisati v sedanjiku, se pravi namesto 'bi bil' bi moral napisat 'je'...

No, vsaj pri Trumpu si zadel...

• Haha 2
  • Zmeden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.