Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
In glih jaz bi moral zamenajt telefon 2026 🤣 Moj trenutni bo imel takrat 6 let,..baterija je slaba,..ekran ima znake burn-ina,..drugače pa šiba še vedno OK.
-
Avtomobilska industrija ima eno veliko rak rano, ki se zdaj končno kaže hudo navzven še posebej zadnje čase. Njihovo ekstremno bolano nižanje stroškov in stiskanje podizvajalcev. Saj gre, samo vsi ti izvajalci potem počasi skozi čas najdejo pot do cilja preko slabših materialov, slabših strojev, nezadovoljnih zaposlenih, itd. In to potem vidimo v avtomobilih. Saj ni samo v avto industriji tako, samo je pa ta v samem vrhu glede teh neumnosti. Morate si zapomniti, da pri velikih podjetjih so stranke delničarji, ki čakajo samo rast delnice in dividende. Temu kar mi normalni ljudje rečemo stranka, je v resnici molzna krava. Ki pa enkrat tudi crkne.
-
Seveda se ne bo. Če so do sedaj en user pomnilniške čipe delali trije. Zdaj pa je umik napovedal Micron. Ker se mu splača proizvajat za industrijo bolj.
-
Zdaj pa sem že težko tiho. Pa BMW verižice (na mesto ketne) na seznam. Torej mašine par let nazaj, ki nimajo 4 cikindre. Poznam par, ko jim jih je vtrgalo. Pa dajmo še 2020 serijo 3 na seznam. Ko je pri treh letih zadnji diferencial razpadel. Sem pisal dopise kulans in jamstvo. Ca. 4000€ škode. 100% vsa servisna zgodovina prisotna. Pa to so vse zodbe iz družbe ne iz gostilne. Vsaka firma ima svoje grehe, tudi znameniti modro beli propeler.
-
Poglej POCO F8 Pro global je tudi top telefon! Na strani "Kajkupiti" je 700$ 🤗
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.