Prosti ?as
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
V Dojči, pa še to na Bavarskem težko, treba malo višje. Meni ga kolega s foruma (Schurda) dostavi, ko gre večkrat letno malo višje gor. Gajba je 20eur (z embalažo vred). :))
-
Razumem, koprčani ste itak prepričani, da ste nadvsepomembni in da se vam morajo drugi iz spoštovanja umaknit, ustavit in še priklonit zraven. Ja prvo Mazdo mi je razbil en iz sosednje Izole, ker je bil ravno tako prepričan, da se lahko vozi skozi rdečo in da se mu moramo drugi umaknit.
-
Ma fantje vam je treba izpite pobrat. Tole ni vključevalni pas ampak izključevalni. @Jest je lepo razložil, da je to odstavna niša. Ma dobr, sej upam, da razumete vsaj osnove prometnih predpisov. @Slivka fak očala bo treba. Kje ti vidiš pospeševalni pas. To je zgolj izključevalni. Po tvoje torej, če želiš zapeljati iz niše, se ti jebe za vse, okoli in samo spelješ pa naj ostali rešujejo situacijo. Če tko sami vozite pol ne boste dolgo. Sploh mi je pa všeč kako ugotavljaš, da je nekaj očitno pa tega ni na posnetku. Kako veš sej kamera ne snema nazaj oziroma levo? Kako veš ali je bilo tam frej in ali za mano nisem imel še enega, ki je ravno tako šel na izvoz. Res si faca model, k vse to veš iz prve in na pamet. Pa res, dej poglej si video še enkrat, pa preveri a je siromak res stal in kot tele čakal neskončno dolgo? Poglej, da se je vozil počasi po niši in na koncu zaviral (zavorne luči), kot bi želel ustavit, ampak v tistem trenutku je samo še trznil levo. Mi je pa res zanimivo kako vam rata take samomorilske manevre opravičevat. Vsak dan se peljem tam mimo pa še nikoli od kar obstaja ta obvoznica me ni izsilil še nihče. Tudi tovornjakarji, ki štartajo vedno počakajo, da imajo dovolj prostora. Sej bi ti nekaj napisal pa se bom raje vzdržal. Ni vredno.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.