Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

+ tega da si prvi gobec foruma dons,... ?estitam Objavljena slika

Ja, dons sm si pa prvo?u... :hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sm glih pr?u iz UKC, kjer smo bli slu?beno, pa sm se mav z medicinkami ukvarju (pa ne ?ogami), ampak ?al na druga?en - verbalni na?in v svojstvu unga pacjenta k je dohtarco zabodu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jaz sem bila pa pohvaljena v slu?bi! :jupiii:

Pridna :bravo:

Napisano

Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: :aaaaa:

Stari jaz sem blond... Ni? te ne razumem... :ne vem: :blink:

Napisano

Se je prava dru??ina zdele na forumu zbrala, tko da objave kar de?ujejo, na sre?o v rubriki kr neki! <_<:bravo::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: :aaaaa:

David, predvidevam da bi raj vidu da bi napisala da je bla povaljena v slu?bi, al se motim? :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Naj se pohvalim, da sem ?el gledat film Beowulf v Xpand. 3D tehnika je fenomenalna ob dolo?enih prizorih smo vsi skakali nazaj saj pade? ?isto v film. Nagelina (hihi) Jolie v 3D izgleda super, sicer se liki na trenutke premikajo nenavadno ampak druga?e skupaj vzeto pa priporo?am VSEM da si to ogledajo. :bravo:

Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. :blink:

Napisano

Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. :blink:

Ja,to je pa problem vseh 3D filmov. :( Mam pa namen tudi sam si ogledat ta film v Xpandu v MB. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Odlo?u sm se da mam dovolj socialne podpore vsacga 5. v mescu s strani sodnije :P , odpru bom dom za starostnike, za penziće po doma?e! :ouje::danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! :danzoman::ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mi gremo pa jutri na Ennio Morricone-ta na Dunaj :danzoman:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! :danzoman::ljubezen::hohoho:

Lol, zdaj se je nas oddelek po tleh valal od smeha.... :D:bravo:

Napisano

No mogoce bo vseen padel kaksen sneg... :)

?e ne drugje pa sigurno na Finskem :P ...al niti tam ne?? :whatever:

Napisano

Nov let bo zihr spet de?evn, taka je ?e praksa zadnjih nekaj let! :whatever:<_<

dej no <_< ne kli? hudi?a ti hudi? :hohoho: joke :D

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• V tej vročini ne hodite na obiske. Pustite ljudem, da vsaj doma hodijo samo v gatah...
    • Samo pol vasi. Kupil ga je pa policaj😁 ne vem je to dobro al slabo🤔
    • Če so ti že pokvarili dan, ti ga pa še jaz: če je prvi pregled pred petnajstim letom starosti, je poseg brezplačen, ker gre za otroka. Če je prvi poseg po petnajstem letu, pa se točkuje in če ni dovolj točk, je samoplačniško. Dovolj točk pa dobi samo, če je res katastrofalno pošrek vse skupaj...   Koliko bo otrok star septembra 2031? Mogoče boljše, da greste kar takoj na samoplačniško, bo do takrat že rešeno...   Živela Slovenija, ponosni smo nate!     Ivan Kramberger se je že pred volitvami 1990 zavzemal za odcepitev Slovenije od »južnih bratov«. Kramberger je predlagal, naj bi takoj po volitvah, maja 1990, izvedli plebiscit, na katerem bi se Slovenci odločili med Jugoslavijo in samostojno Slovenijo. Samostojna Slovenija bi po njegovem mnenju kmalu postala druga Švica, ker ji ne bo več treba polniti »balkanskega žaklja brez dna«. Dobro, balkanskega žaklja smo se rešili, dno smo pa tudi dosegli. Vsaj upam, da ne bomo potonili še globje...
    • Verjamem, da je slavje. Cela ulica nori?
    • Ja, pravice...   Potem pa dobiš primere - in niti ne redke -, ko ti v pisarno pridejo starši skupaj z otrokom urejat zadeve, a otrok pa star preko 18 let. Ma, čakaj malo. Pri 18ih lahko ima izpit za avto in se samostojno odloča v prometu, a ne more pa samostojno izpolnit enega obrazca...   Včasih v firmi zamenjujem "poštarico", kadar gre na dopust pa ni drugega. In dobim razne dopise. Pa tisti, papirnati, so še čemu podobni. Ampak ko začnem brat elektronsko pošto... Saj črke poznajo, ne da ne. Ampak nimajo pojma, kako jih zložit v vrsto, da bo zapis imel glavo, jedro in zaključek. In velikokrat enostavno ne morem uganit, kaj bi sploh radi ter zavrnem dopis s prošnjo za pojasnilo. Pa presneto previdno je treba napisat, da nimajo pojma, kako se napiše uradni dopis, da ne bo kdo razžaljen in se čutil šikaniran... Da te mine vse veselje do dela...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.