Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem preveril: skuta, kisla smetana in jogurt... :P

in to naj bi bil sirov burek?

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

Mah sej vem, sam sodelavka ne mara preve? mladega sira in je pa? naredil tako opcijo... :D

Je pa mo?ak po rodu iz Srbije, tako, da obvlada tudi originalno varianto :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

skuta = sve?i sir :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ne vem zakaj ne delajo bureka z pravim sirom, ne pa to skuto - bljak

marko delajo delajo...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

moj priljubljeni je Bosna2 v Pristini...najboljsi burek vseh casov

ni tok dalec, samo 850km iz LJ :)

Napisano

moj priljubljeni je Bosna2 v Pristini...najboljsi burek vseh casov

ni tok dalec, samo 850km iz LJ :)

ne mi re?t, da ni ni? bli?jega :P

33112_1.png

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

?e ena glede zlorabe:

Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita. :hohoho:

Napisano

?e ena glede zlorabe:

Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita. :hohoho:

sej je prav tako :)

jaz sem mu tud tezil glede pizza bureka (wtf??) pa mi je reku, da se ta skor najboljs prodaja...

ne mi re?t, da ni ni? bli?jega :P

nic blizjega ni :P

pa kaj je to zate? en tank :)

Napisano

Sem ravno pojedu skutin burek, da nau pomote. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

seveda se piza najbolj prodaja, ?e pa v sirov burek tla?ijo skuto :P

a sir pa je??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ma jaz jem vse (razen zelenjave, to je za pedre :hohoho: )

vem da si vprasala mareta ampak, ker je o hrani govora je to na en nacin tud zame vprasanje :D

Napisano

hm,..ja ne vem,..glede na to da je sir pa?,..v dolo?eni fazi izdelave ubistvu skuta,..se nebi ?udla ?e ga nebi jedu :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jao, pa vi boste doktorirali iz tega sira... <_<

Napisano

ja skuta je surov sir, veliko stvari surovih ni dobrih B)

Mleko je surova skuta, pol tega tun de smem ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne, tun de sme? :D

Napisano

Tune nase ve?ejo svinec, tako da ne pojest cel ?lepar konzerv ali filejev ker bo? umru :whatever:

Napisano

Tune nase ve?ejo svinec, tako da ne pojest cel ?lepar konzerv ali filejev ker bo? umru :whatever:

A dej Grega ne te? no... Sem si mislil zve?er nardit solato s tuno, zdej si mi pa apetit pokvaril :whatever::(

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, sej to … če bi prodajal, bi tudi razložil to težavo, ne bi ga kar tako dal naprej. Jaz sem ga recimo kupil s to napako, za katero nisem vedel.. to je res butasto.
    • Fak, kakšne nasvete eni ponujajo... prodaj enmu drugemu, da se ga zajebe pa naj se on ukvarja s tem. Smešno, k bi pa nekdo drug kontra to naredil bi blo pa jokanja kolk je folk nefer in prevarantski.
    • To je verjetno neki v zvezi s prebavnimi motnjami. Če si zaprt si dol zaprt in ne gor.
    • Pozdravljeni, Nekaj časa nazaj sem pisal, da imam težavo na moji Mazdi 6 (2017, 2.2d, 150 hp, 170.000 km). Recimo, da pospešim do 170 km/h, potem pa spustim gas in preidem na motorno zaviranje, nekje pri 140–150 km/h avto preklopi v safe mode. Nekateri so rekli, da je težava v odmični gredi. Pelko je to preveril in zamenjal podložke, ampak težava ni bila odpravljena. Nato sem poklical še enega mehanika, ki dela z Mazdami. Rekel je, da bi ponovno pregledal odmično gred in vakumsko črpalko, ampak naj bi pri teh motorjih pogosto prihajalo tudi do težav z verigo, ki jo je treba zamenjati. Omenil je strošek okoli 1500–2000 € za odmično gred, vakuum, sito in verigo. Svetoval mi je celo, da naj avto prodam, tudi če pod ceno, saj naj bi bili ti motorji zelo problematični. Iskreno ne vem, kaj bi naredil v tem primeru. Avto sicer lepo teče, safe mode je sicer moteč, ampak se ne pojavlja pogosto. Ne vem pa, koliko časa bo avto še zdržal, glede na vse forume in komentarje o tem motorju.   Kaj bi mi vi predlagali?   Hvala! Lep pozdrav.
    • Kakovost izdelkov v Hervisu ne ustreza ceni le teh. Logično da na tak način lahko le dol zapro.   BTW, a kdo ve zakaj se reče da neko firmo dol zapro?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.