Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

KA pa ti zdej popas med temami? :blush:

:aaaaa: vra?am se na svoja stara pota dretja na forumu.... :)

Stari?ine ?e vejo..... :hohoho:

@Jures - David (Davidoff) je diler za ?ike, neke vrste, zato ni navdu?en! :P:bravo:

Aaam..... True!

Jaz grem na ?ik.... :jezicek:

Feel free....

Napisano

Zdele grem registrirat rde?ga vrageca, pol pa ?e Vogtland fedre vpla?at, da jih ?ez par dni dobim in montiram! <_<:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e 2 dni sem lastnik-uporabnik 32Gb SDHC. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

in? a bos dal gor 7000 mp3jev in do morja saltal med komadi...:)

U bistvu sem jo dal v mojega EEE-ja. :D

Napisano

A za glavni disk...? :)

Pa lahko s to fensi skatlico kej delas? Diplomo mogoce?

La?je ti povem kaj ne morem, vse lahko, priklopim svoj lcd tv in imam odli?en monitor, nekateri bodo ?e vedeli zakaj. <_<

Vedno na njemu rolam muziko, na zabavah, ?e te zanima bo v nedeljo v poljanah ?egen motorjev, prlet pa bo? videl akcijo v gostilni na vidmu, kjer bo moj zelenc taglavn.

Napisano

Sva ?la zdele z drago na njeno ?eljo na burek iz Kamnka v LJ, pa lohk re?m Ra?ica v ?rnu?ah :ouje::rispekt::rozico:

Napisano

Hja, ?elje nose?nice treba upo?tevat! <_<:blush::danzoman:

Napisano

Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. :jezicek:

Napisano

Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. :jezicek:

ah kdaj sm ?e jz 22ko mal :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

ah kdaj sm ?e jz 22ko mal :D

amak do 32" ti pa ?e mal manjka... :blush:

33112_1.png

Napisano

tako... osnutek diplomskega dela je poslan v pregled, da vidimo, kaj je potrebno dodelati ali popraviti..

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pre?ivu ?olo (za?etni te?aj) za bodo?e star?e - 2 urci! <_<:P

Napisano

Verjetno si samski... :harhar:

Danes Xedoska v zadnji fazi obnove in popravila!!! Juhuhu po treh dneh stanja jo ?e pogre?am...

Pa v?eraj me je mal opralo na Suzukiju... :whatever:

Ne,nisem. :P

Napisano

U nedelo grem pa mal spet u Poto?nico pogledat, komi ?e ?akam, priporo?am pa tut ostalim gurmanom, res je noroooo (bil ?e dvakrat - fasciniran)! :P:jezicek::ouje:

http://potocnica.net/cgi-bin/stran.pl?id=3...0&jezik=slo

Napisano

V?eri bla na koncertu Naturally 7.. :rispekt: ..druga? fantje wse zvoke proizvajajo brez kakr?ngakol in?trumenta-wse sam z usti..fenomenalni so. nadnarawni..

Evo..direkt od w?eri:

:rispekt::rispekt::rispekt:

What goes around..comes around..
Napisano

Grem na Dunaj na Metallicoooooooooooooo :punk:

Wien Stadthalle here we gooooooooooooooooo....

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Samo prejšnji teden ni bil 1. april  
    • GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju   sem peljal G140, poezija
    • @Brane menjali smo gumo od prečnega stabilizatorja, nobene razlike.   Avto smo v luftu dali v manual tretjo in se sliši identičen zvok kot na cesti, sepravi podvozje je v luftu in NI obremenjeno in se sliši pod avtom vibracija, smo poslušali vse živo, nikjer ne najdeš da bi kaj ekstra odstopalo; tisti ki je v avtu na dvigalu isto čuti vibracijo na pedalu.   Podvozje ni, amortizer ni, bremzanje ne igra nobene vloge, niti N/D mode med vožnjo; polosovina ima res malenkost več lufta kot kak drug avto, moral bi probat eno drugo mazdo6 na dvigalu za primerjavo; lokalec pravi diferencial/menjalnik/deformirana guma.... in ravno gume sem menjal takrat ko sem imel tudi tehničnega, potem se nekaj časa nisem vozil zaradi bolniške in zdaj bom takoj ob priliki menjal na letne gume da še to eliminiram...potem mi pa ostane verjetno samo klic v lesce kjer se ukvarjajo z avtomatskimi menjalniki...
    • Mene najbolj moti, da ne moreš intuitivno najdit ročke za klimo, radio ipd med vožnjo, pri teh 100 inčnih tvjih pa moraš vedno iz ceste gledat na ekran da res veš kaj klikaš. Za mene dober recept da zletiš iz ceste ali pa kam zabiješ. Zato mi je pri MX5 všeč center knob kjer z enim gumbom prideš do vsega svašta kar avto ponudi, ne da bi sploh dolgo gledal na tisti mejčken ekranček 🙂 Upam da ga naslednja generacija MX5 tudi obdrži..
    • Ne, @Boss, niso mi čudni, ker so proti Janši. Ti pa resno svetujem, da poiščeš strokovno pomoč. Ker se mi zdi, da si že kar obseden z Janšo in da počasi postajaš paranoičen... Še malo pa se ti bo začelo dozdevati, da ti Janša sedi v avtu na zadnjem sedežu in boš sredi vožnje skočil ven iz avta. Saj ne, da bi mi ti nekaj pomenil, ampak škoda bi bilo tvoje šestice, da bi jo razbil...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.