Don Napisano 23. julij, 2009 Prijavi Napisano 23. julij, 2009 Na na?i dolini skoraj vsak dan kro?i nek ?uden helikopter in potem policisti ustavljajo(brez radarja folku pa n? jasno) folk in nam pi?ejo pla?ilne naloge. In ugante za kaj ?1. Speed. g.Lojze zgleda da so vas kon?no usli?ali. 2. Polna ?rta.3. Varnostni pas.4. Vijuganje, tem dajo kar pihat in so sicer prepo?asni, samo vseeno dobijo kak pildek. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
LabiGT Napisano 23. julij, 2009 Prijavi Napisano 23. julij, 2009 moram se pohvalt, da sem po istri v 12 dnevih dopusta naredil 1500km s porabo 5.9 in 5.8 l/100km cez 130 km/h nisem niti enkrat sel, povprecje pa vseen je blo 96km/h je pa hecen obcutek, ko vidis da se rezerva prizge pri 850km in ne pri mojih "standardnih" 650 km kot tudi to, da te kar nekaj avtov prehitevajo na avtocesti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 23. julij, 2009 Prijavi Napisano 23. julij, 2009 hehe, na forumu je zgleda zavel en ?uden veter... tud Labi je oku?en... ali je to nova gripa ali je to virus imenovan L. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 24. julij, 2009 Prijavi Napisano 24. julij, 2009 Dans iz gara?e ?tartu s kolegovo MX5, rumencem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 24. julij, 2009 Prijavi Napisano 24. julij, 2009 hehe, na forumu je zgleda zavel en ?uden veter... tud Labi je oku?en... ali je to nova gripa ali je to virus imenovan L. :ne vem: krivo je to, da so ble zraven lepe noge v stiklih in pol namest, da bi saltal sem rajs slatal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. julij, 2009 Prijavi Napisano 24. julij, 2009 krivo je to, da so ble zraven lepe noge v stiklih in pol namest, da bi saltal sem rajs slatal Ti je opro??eno Citiraj
KAALman Napisano 24. julij, 2009 Prijavi Napisano 24. julij, 2009 hmjah... pi?ers sej mor den tauznd wrds.... pa ?eprav je blo ?e predv?eraj Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 24. julij, 2009 Prijavi Napisano 24. julij, 2009 Danes pa sem dobil ?e nekaj pomembnega. Niso overnight parts iz Japan ker so bili vmes ?e v UK. Tein S.Tech vzmeti, sprednji so bili na amortizerju gor pa ?e top mount. Torej za nastavljanje nagiba (camber, ?e kdo igra igrice ).Sprednji -37 mm 3,7 kgf/mm Zadnji -31 mm 3,2 kgf/mm Tip mi jih je poslal v Driftworks ?katli. In mi odpiranje in brskanje po ?katlo naredil malo te?je. Ampak se je spla?alo... ?e koga skrbi rja na amortizerjih naj napi?em da bom amortizerje najverjetneje dal obnoviti, zadnja amortizerja bom vzel iz rde?ega (imam ?e enega za dele 8) ) Citiraj
qwerty Napisano 26. julij, 2009 Prijavi Napisano 26. julij, 2009 pohvalit se morem da sem pelal mazdo na morje.. Citiraj If in doubt, flat out...
Jest Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 pohvalit se morem da sem pelal mazdo na morje.. A na plazi je sla tud kej v vodo s tabo ? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Sem pravkar po?teno pojamru, o?itno bo Jamralnik po?as moja uradna tema! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 A na plazi je sla tud kej v vodo s tabo ? ne to pa ne bi se umazala je kr lepo na parkiri??u stala 3 dni in je mogo? zato se odlo?la da ji desna lu? ne bo delala Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 ?ez vikend naredu cca 650 km, stro?ek 35.75? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 ?ez vikend naredu cca 650 km, stro?ek 35.75? hehe, sam na 5,5 moram spustit porabo pa te ujamem Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Ce bi su on s porabo 5,5L bi se ti mogu na kolo vsest.... ne vem ?e se razumeva... jaz moram zni?at na 5,5, da ga po ceni ujamem... Citiraj
Alex Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 ne vem ?e se razumeva... jaz moram zni?at na 5,5, da ga po ceni ujamem... ?ala mala zate,Boss. Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 hmm, hmmm, hmmmm... sli?i se kot izziv Citiraj
Symon Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 V?asih je bila 125 konjska Primera zdaj, ko je pri?la v mojo gara?o je pa ven od?la mo?nej?a kot eGT. No vmes je zakuhala, zato sva tudi menjala motor... ?e bo po sre?i bo pa ?ez en teden ?e moj NX mo?nej?i za ene par konjev... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Tle men (teb neki ne ?tima) 650 km....X100km 7L, torej je X = 46L = 25? Poraba 10L? Ka si ga spet gonu...... Dobr si tole po?tudiral, tle pa ni blo milosti , ovinki dejansko od doma, preko planine, pa do ilirske 1X ?ez kne?ak 2X okol, pa cesta od reke do vrsarja, so bile usli?ane besede od serpentin?ka"Gonet gonet je treba, to se spla?a!".Je apres porabab bla malenkost manj kot 10, js sem na okroglo ra?unal kar 10. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Se prav ?e bi ga vzporedno Boss svojga prganju (sledit ti vrjetn niti neb mogu), tut neb blo lih 5,5? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Se prav ?e bi ga vzporedno Boss svojga prganju (sledit ti vrjetn niti neb mogu), tut neb blo lih 5,5? O bi bi, preverjeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Ja Bo?tjan, pr vo?nji v breh, verjamem, kaj pa po ravnini in na pospe?evanju, mo?no dvomim, ?e posebej da mu gre na kon?ni brzini preko 250? NEMOGO?E Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Pa kon?no sem usposobil MMS-e, jebenti komplicirane nastavitve. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Zdej te bojo zasul tko, da bos kmalu odklopil BMK ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 ej na hrvaskem so zelo alergicni na besedo "bre" tko za info, da ne bo kaka pizdarija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.