YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Pre?ivel fantov??ino, in to svojo! :mi pijemoo: Mi pa n? vedl ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 zacel sem plavalno sezono... zdaj pa kost za diesel haterje: mx5 se pocasneje ogreva kot M6 na kratki razdalji, M6 se je ogrela po kakih 2km, mx5 pa sele na cilju ca. 5km... ima pa gretje zicev, to resi situacijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 iceman22 dela hudo dobre torte! dj ne me prevec hvalit.... drugic jo prej naroci pa bo se boljsa Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 zacel sem plavalno sezono... Previdno s temi besedami... marsikdo jih ne bo razumel pravilno Citiraj
LabiGT Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 Previdno s temi besedami... marsikdo jih ne bo razumel pravilno haha sam res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 hmm... kupu 15m2 laminata ter podlogo, pa eno vedro jupola... vikend bo pester Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 pomojem to mazdo velikkokrat srecam v kranju...pa sem do zdej mislu da je ummitova... Jaz tudi dostikrat na relaciji Kranj Medvode ... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 Hondica lep?e prede z novim izpu?nim sistemom Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 I smell V6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 Ker je danes bedn dan in ?e bolj bedn ker sem v?eraj zgubil prijatelja poznanega celi sloveniji sem se odlo?il da naredim nekaj koristnega in da malo pozabim kaj se dogaja pa sm ?el mal bord nov ?ravfat Delovni prostor Orodje pol ko pride bru?enje jutri na vrsto ?ravfanje vezi in podlaganje plo??... Malo peto podlo?il Test ?e pa?e vse kot more in nastavljanje Nova in stara sablja Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Soboto nam je odbojka kar dobr laufala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Soboto nam je odbojka kar dobr laufala! Pr men pa obdojka pa je blo tud ?ist cool ?e dobro, ker ?e ne bi moral narokomet mislit. Citiraj
enej_46 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Pr men pa obdojka pa je blo tud ?ist cool ?e dobro, ker ?e ne bi moral narokomet mislit. Super se pridru?ujem, ampak ne samo v soboto Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?eraj montiral 2 Xenon kompletka, in sicer korejca Santa FEj in ?vaba Passat-a(a ni to en veter?) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 pri hi?i (bruder) pri?akujemo ?kodo... komaj ?akam, da vidim tale totenwagen Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 pri hi?i (bruder) pri?akujemo ?kodo... komaj ?akam, da vidim tale totenwagen Mrli?ki voz je honda accord prej?nje oblike, ?kodilak je ziher bolj?i za pogledat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ... in ?vaba Passat-a(a ni to en veter?) Ja. Prakti?no vsa imena (z nekaj izjemami) VW-jev je danih po imenih vetrov... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 VW Burja, to bi bil avto Citiraj
LabiGT Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 marko burja= bora Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 aja pol ni dobesedno pojmovanje ali je pa? v tujih jezikih bora? Citiraj
enej_46 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 aja pol ni dobesedno pojmovanje ali je pa? v tujih jezikih bora? v ita je bora in v ?pan??ini se mi zdi Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
LabiGT Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 v anglescini in turscini je tudi bora Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 nisem vedu kaj naj napisem da dosezem 400 postov,pa sem reku ajde da se mal pohvalm..hahahahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 nisem vedu kaj naj napisem da dosezem 400 postov,pa sem reku ajde da se mal pohvalm..hahahahaha sem pogledal, koliko postov mam, pa sem napisal 4.666ega Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 sem pogledal, koliko postov mam, pa sem napisal 4.666ega Amater Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.