Z M A J Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Odkar sem Siriusov dodatek nalil v motor (OLD SPECIAL) mi Renojkla ni? ve? olja ne toba?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) Dbest, treba se po?as lott tega A ma kdo kak link do navodil kako se zdre konzola pr FL? Tok da nam kj polomu za BV Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sej Renold pa Stujenka, pra?anje kva je bol?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 prevozil 450km s porabo 6,9l,s tem da sem ene 100 km dirkal,vec o tem v jamralnik... Citiraj www.trziskisladoled.si
Rocky Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 kolega je kupu M5, pa ne govorim o mazdi Citiraj
LabiGT Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi Vsekakor, zato mi je prov sme?no poimenovanje, npr. Mazda 3 da se jo imenuje M3, ker je dale? od tega, pa tudi uradno se ne imenuje tako! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Rd bi pohvalu moj imunski sistem, ki je kon?no dojeu, da se mu ne da ve? jebat z mojim zdravjem :mi pijemoo: Sj je doug zdr?u, mi je blo ?udn da nism oble?u ?e prej Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
tauko Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vseAmmm, glede teh lu?k jih bom definitivno vn zabrisu ?eprov so not privzeta volta?a, je to vse skup samo enim brljivkam podobn N? od n? svetlobe; fajn je to, da ?e zlo dobr vidm; tko da v prihodnosti definitivno not LED-ike vtaknem NISDE, k se bo? pocajtu in ?e bo? menjal osvetljavo, ti priporo?am LED lu?ke za osvetljavo grelnih komand :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Kon?no uspel spravit motor v fazo jutri pa gasa proti Kr?kem Citiraj
Ninja Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Jest grem pa v M?nchen ?ez 5 ur do nedelje. V nedeljo bo pa baje snek do 800m, woohoo upam da ma bus letne gume Citiraj
iceman22 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 poraba strmo pada pa niti nisem pocasi vozu,res pa da sem imel 70 procentov relacije,v treh dneh kranj-slovenske konjice-kranj,drugi dam kranj-beljak(cez korensko sedlo)-kranj(skozi karavanke),tretji dan kranj-beljak-kranj (obakrat cez korensko sedlo...poraba pa cudeznih 6.8l..medtem parkrat sel cez 220km/h itd...uglavnem nc kj prevec pocasna voznja...mogoce je k temu pripomogu servis in nov software...mogoe :ne vem: Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Peeeteeekk jeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem 15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem. Pa ?e link http://www.euskladi.si/ Pa google najve?j pomaga Citiraj
mazdaman Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem 15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem. Pa ?e link http://www.euskladi.si/Pa google najve?j pomaga kaj je tu odgovor 5. Kateri skladi financirajo Cilj 1 oz. Cilj "Konvergenca"?Evropski sklad za regionalni razvoj in Evropski socialni skladKohezijski sklad in Evropski sklad za regionalni razvojEvropski socialni sklad, Evropski sklad za regionalni razvoj in Kohezijski sklad evo sem ?e na?el hvala grega te?aj 11.3.2011 ?e se bo kdo prijavil lahko izbere isti datum da nas bo ve? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Mam dans ful lahke zadeve za re?evat, enkat za spremembo je pravi petek, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 sem izpolnil sej jaz...17.12... ce bom sel, bi sel z mx5 na zimskih gumah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 13.12. ob 13 mam te?aj varne vo?nje na vranskem Citiraj
Rocky Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 dobil zares odlicne sedeze za musical Wickedddddddddddddddddddddddddddd! Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 ?e 20 minut pa konc za dans, pol pa spet ograjo ?trihat (tokrat po pravem zaporedju) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Jest grem pa v M?nchen ?ez 5 ur do nedelje. V nedeljo bo pa baje snek do 800m, woohoo upam da ma bus letne gume :mi pijemoo: Citiraj
iceman22 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam... Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam... sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe... Citiraj www.trziskisladoled.si
Hanco Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 kupil Logitech Z-5500 veseu k radio hit Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.