Jest Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Android je sele z verzijo 3.0 prilagojen za tablicne racunalnike... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Pa se da Android 2.2 nadgradit na 3.0? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Vse se da ?e je naredu ?lovk Sicer sem nekaj iskal ampak ne najdem kakih konkrenih odgovorov. Najb? se da, ni pa tako enostavno kot nove Windowse nalo?iti in stare zbrisati. Citiraj
Jest Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Da se... ce proizvajalec izda novo verzijo... ali ce kdo od zanesenjakov "spece" custom ROM ... Je pa treba mal pobrskat po strani http://forum.xda-developers.com ... Je pa tako,d a recimo tisti, ki so Googlovi (G1, Nexus,...) dobijo dokaj hitro nadgradnjo... ostali pa veliko kasneje ali pa sploh ne ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 ?ez pol ure ?tartam v adrenalinski park STOR? ( pa ne na na?in kot v "tu pa tam") KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 V slu?bi je ?la ?efica za 2 tedna na dopust tako, da sem zdaj na najinem podro?ju taglaven. Doma?i ?li za 1 teden na dopust, ?e tu sem gazda. No nisem ?isto sam pa ne mislim krave, kure pa staro mamo... Drug teden pa v jamralniku, da sem izmozgan, ?ez 2 tedna pa v pohvalite se "jes, kon?no se je vrnila ?efica, da niso vse odgovornosti na moji grbi". Citiraj
Hazzard20 Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 V?erej pono?i je poker kolega na PartyPokru zadel badbeat jackpot kar mu je naneslo okoli 430.000 $$$. Citiraj
Z M A J Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 Piknik je uspel k sto matr, zadovoljen sem k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 V?erej pono?i je poker kolega na PartyPokru zadel badbeat jackpot kar mu je naneslo okoli 430.000 $$$. Khm, kdaj je piknik ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 V Gran Turismu 5 se je v?eraj pod "malimi oglasi" pojavila Mazda 6 MPS in sem jo seveda kupil. Te?ek nos ima, sicer se pa pelje kar OK, slikovno gradivo sledi. Citiraj
Hazzard20 Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Khm, kdaj je piknik ? Za povabljene bo verjetno enkrat za?etek avgusta. Model ?e malo dojema kaj se je zgodilo in da ti tak pade znesek okrog 300k ? v enem ve?eru..... Citiraj
LabiGT Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 sam to je res noro...jaz bi tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 ?estitaj mu. Zdaj pa po pameti z denarjem ker ga ima za nekaj ?asa dovolj. ?e ne drugega ima stanovanjski problem gotovo re?en pa to ne z kakim malim stanovanjem, pa pe? tudi ne bo rabil hodit. Citiraj
Hazzard20 Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 ?estitaj mu. Zdaj pa po pameti z denarjem ker ga ima za nekaj ?asa dovolj. ?e ne drugega ima stanovanjski problem gotovo re?en pa to ne z kakim malim stanovanjem, pa pe? tudi ne bo rabil hodit. Sej tud do tega zneska ni bil reve?. Fant igra na srednjih "limitih" v pokru in je bil tole ve?ji dodatek na ban?ni ra?un. Res pa vozi avto, katerega lahko brcne? v zadnji odbija? in upa? da ne pade ma?ina ven. Lahko bi vsaj to zamenjal Citiraj
Symon Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Res pa vozi avto, katerega lahko brcne? v zadnji odbija? in upa? da ne pade ma?ina ven.To ni slabo, vsaj sumljiv ni. Je pa res, da jaz bi najbr? imel potem doma vseeno kaj huj?ega. Citiraj
kowkele Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Bon Jovi moj njihov tretji koncert, do sedaj najboljsi! 2:45 koketiranja s folkom in non stop zura. Res so legende, se pol ure so podaljsal ker je bil folk v transu. Jutri kak filmcek. tudi jaz bil tam-res zakon.... Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 tudi jaz bil tam-res zakon.... Tudi jaz.Ri?i Sambora se je res izkazal,pa na Gibsonke je najve? igral.Carsko. Citiraj
KAALman Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 kon?no se lahko tudi jaz malo pohvalim ewo... zadeva montirana na nagibalnik... enostavneje ne gre, brez razdiranja samo vija?enje... dve dodatni luknji 6mm sem zvrtal, da ni nosilna plo??a kov?ka pri?la preve? na sede?... http://www.mojalbum.com/kaalman/bulldog Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Bil na obisku pri Simonu v Senici, pa me ni 0 ko?tal (niti mi ni ?esa delal na kredo, kar se je sicer tudi ?e enkrat zgodil)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 19. julij, 2011 Prijavi Napisano 19. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 19. julij, 2011 Prijavi Napisano 19. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... aj hejt ju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... Kako lahko to je? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Kako lahko to je? ? Grize? z zobi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Grize? z zobi. Fuj, raje mam ?evape. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Fuj, raje mam ?evape. no tud ihanski brancin je OK Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.