Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

U?eri se mel fajn pri kolegu na RD-ju, dans pa grem k drugemu na Fantov??ino! :bravo::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Za?ural smo ga s kolegi do jutra, zdele sm brez spanja ?e v pisarni! <_<

Napisano

Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! :ljubezen::bravo:

Napisano

Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! :ljubezen::bravo:

Bravo! mi verjetno spet za novo leto. BG je zmaga, obvezno na Splav, gurmanske pleske 300g :bravo: na kri?i??u 100m od hotela Slavija + Jelen pivo, pa kulturno kosilo na Skadarliji, ter Kalamegdan pogledat. :bravo: ...pa ko boste na Knez Mihajlova na pivu, pazi da si kdo vrat ne zlomi ko se boste obra?al za HUUUUDIIIMIIIIII BEOOOGRAAĐAANNKAAAMIIII...mi?ke za dol past :):bravo:

Napisano

Pol nism ?el v Beligrade, ampak u?ival na Rakitni v?eraj - carsko jezero, ?koda pa da nisem imel malega otro?i?a seboj, ker sem vidu da je otrokom zadeva stra?no v?e?! :jupiii::ljubezen:

Napisano

Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! :danzoman::bravo:

Napisano

Ni ?voh, primerna vi?ina, zdej v kratkem grem ?e zadnja izpu?na podalj?ka malo skraj?at, da ne bo ve? tako ven ?trlelo. Matr ko vidim npr. Accorda tega letnika (2.4 i motor) ima komaj vidni cevki, na vsaki strani po eno, pri Mazdojkli pa ?trlijo k zmaji! <_<:hudicek:

Napisano

popravil pomivalca tko, da ne bo treba pomivat posode na roke... :bravo:

33112_1.png

Napisano

Ej pa ti ma? da odpre? obrt!!

Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe.

Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. :blush:

33112_1.png

Napisano

Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe.

Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. :blush:

Tudi ?e ima? ke? je bolje,da zna? ?im ve? stvari popravit.Ti ostane za ga lep?e porabit. :bravo:

Napisano

Mal sem si odpo?il v SV Sloveniji! :ljubezen::P

Napisano

Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55.

post-1144-1314349805_thumb.jpg

post-1144-1314349879_thumb.jpg

post-1144-1314349922_thumb.jpg

Glasno bo, glasno....

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55.

post-1144-1314349805_thumb.jpg

post-1144-1314349879_thumb.jpg

post-1144-1314349922_thumb.jpg

Glasno bo, glasno....

A odpira? doma disko? :aaaaa:?zmeden?

Napisano

Jah, najve?ji med "za doma" zvo?niki so in moja ?elja ?e lep ?as.

?e bodo pa sosedi kdaj te?ni, bom pa redno tresel blok (4 x 15" bo ?e zaleglo).

Takole pa zgleda brez kartona

post-1144-1314365666_thumb.jpg

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.