Gorjup13 Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Kon?no se mi je dal da sm si uzel ?s in dal DD-wrt na routarja, sej vem da ni lih jaki dose?ek ampak si more ?lovk vzet tistih par minut Citiraj
Boss Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Spimpal sem podpis. Sicer lohk, da se motim sam teli duhci so v taki obliki, kot jih ma? na sliki, pohrustal Pacmana tko, da ima tvoj podpis glih kontra sporo?ilo kot si ga verjetno hotel povedat :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Mogo?e jim pa uide? Ali pa jih konkretno tale pac-man poje za malico. Kdo bi vedel. Citiraj
jstdoma Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Povpre?na poraba z zadnjim tankom - 8,86l/100km Verjetn bo res treba it na V8 al pa V12 Citiraj
Jest Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Mogo?e jim pa uide? Ali pa jih konkretno tale pac-man poje za malico. Kdo bi vedel. Bolj prav bi bila tale Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Danes bilo super v Arboretumu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 Pohvalil bom DHL (moja GPS zadeva za mazdo), zgleda da bom ?ravfu danesWOW Monday, January 09, 2012 Location Time 16 With delivery courier LJUBLJANA - SLOVENIA 08:31 15 Clearance processing complete at LJUBLJANA - SLOVENIA LJUBLJANA - SLOVENIA 07:52 14 Processed for clearance at LJUBLJANA - SLOVENIA LJUBLJANA - SLOVENIA 07:52 13 Arrived at Sort Facility LJUBLJANA - SLOVENIA LJUBLJANA - SLOVENIA 07:37 12 Departed Facility in LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 06:18 11 Transferred through LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 06:17 10 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:22 Sunday, January 08, 2012 Location Time 9 Processed at LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 16:39 8 Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 16:20 7 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 05:03 6 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:51 Saturday, January 07, 2012 Location Time 5 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 16:13 4 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 15:54 3 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 13:31 2 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 13:30 1 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 01:32 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 9. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2012 A si morte mislt da sm ?e doma iz slu?be? Sej sploh ne vem kaj nej delam s tok frej ?asa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 Fora hitre dostave je bila, da je kitajc naredil carinjenje in ga pla?al, zato je pri nas ?lo samo skozi carino - prvi? taka izku?nja, da na?i nekaj spustijo.... Tako, da jaz sem samo ?katlo v roke dobil, in je ?e montiran! Zato pa je tudi trajalo, da paket ni ?el iz Kitajske ?e pred novim letom. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. januar, 2012 Prijavi Napisano 10. januar, 2012 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. januar, 2012 Prijavi Napisano 10. januar, 2012 Tapravi je tale, baje da ?ak izvira iz Bih; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Kok je fajn mru zrk uzun, Mazda pi?i k luda Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 na Voglu je bilo vrhunsko, cena dnevne karte pa neverjetnih 23?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Dans dokon?al in sprobal protip najnovej?ega projekta, treba ?e malo dodelat ampak v osnovi stvar deluje U soboto grem pa v Sl. Konjice na ogled enga stroja Citiraj
Allyssa Napisano 12. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2012 ?e jutr delam, zve?er mam ?enski ve?er, v soboto sm celo frej in mamo tortica meet, v nedelo mam pa baje "date", ?e ne pride kej vmes (kar ponavad pride). Aja pa ?e cel teden delam samo 8-9 ur in sm bl crknena k pa prej k je blo 12ur minimalno...wtf? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 ?e jutr delam, zve?er mam ?enski ve?er, v soboto sm celo frej in mamo tortica meet, v nedelo mam pa baje "date", ?e ne pride kej vmes (kar ponavad pride). odli?no... se pravi, da se v soboto vidimo na tra? seansi Citiraj
Allyssa Napisano 12. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2012 odli?no... se pravi, da se v soboto vidimo na tra? seansi ja in glede na to, da se nismo vidl ?e celo ve?nost,..ve? kok tra?a je za predelat ?e ?aka, tortice pa jutr pridejo na vrsto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 ja in glede na to, da se nismo vidl ?e celo ve?nost,..ve? kok tra?a je za predelat ?e ?aka, tortice pa jutr pridejo na vrsto wow... a bo tri ure dovolj? Citiraj
Allyssa Napisano 12. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2012 bomo nardil samo povzetek Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 ?enska ma date, pa jo stari deci gnavjo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Mi kar dobro laufa tale petek 13. @Matej - upam da gre? gledat tisto kar jaz mislim, pa bele barve in T?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Mi kar dobro laufa tale petek 13. @Matej - upam da gre? gledat tisto kar jaz mislim, pa bele barve in T?! Citiraj
Z M A J Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Nekaj se zmente, dr?im pesti, upam da pride v dobre roke in pa pozdravi oba maherja, ki itak se poznamo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.