Boss Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Vozil al gonil? Pribli?no tko kot vozim mojega diesla - nobenga teranja ?ez omejitve, ok ajde do 140-150 na AC. ?e ho?e? TSI-ja vozit dinami?no in izkori??at motor je poraba visoka, ?e pa se vozi? po?asi in enakomerno pa je lahko zelo var?en. Razlika med tema dvema na?inoma je lahko ogromna - tudi ve? kot 5 litrov razlike. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Ma?k, bi rekel da niti ne, biv?a partnerka me celo sumi, da prakticiram voja?ko vzgojo. He he, kar tola?i se. Mal?ki ve?ino ?asa pre?ivijo v iskanju ?ibkih to?k svojih star?ev. In ?asa imajo ogromno. Na? mali je ?e kak mesec ali dva nazaj ve?inoma priznaval le mamo - pa? jo?ke pa te zadeve. Sedaj pri osmih mesecih je pa fotr dobil prav neverjetno vrednost. Razlog je v tem, da ga fotr mrcvari, afnegunca, me?e v luft... Glede na to, kak?en oportunist je ?e sedaj, ima mali vse ?anse da neko? postane politik. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Men je najva?nej? da je tamala totalni pozitiv?ek, joka prakti?no nikoli (izsiljuje me ne na ta na?in, se samo ?udim da je temu tako), ful rada prepeva in ple?e. Kadar je v dru?bi vrstnikov je pa absolutna Primadonna. Skratka ?e bi bila ?e bolj?a bi bilo ki?asto in dolgo?asno vse skupaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 11. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2012 A se men samo zdi al vlada totalen baby boom na tem forumu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 A se men samo zdi al vlada totalen baby boom na tem forumu? Po?as si ?e na vrsti Citiraj
Allyssa Napisano 11. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Po?as si ?e na vrsti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Turbo Lumpi Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 u?er je biu pa po zlo dougmu ?asu res odli?en ?ur ekipa je bla pa tud kar taprava za ?urat Je je kr dobr smo bili perjeni hehe Citiraj
Z M A J Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Je je kr dobr smo bili perjeni hehe Skoraj kot Peri?nik, ki kot ?e iz imena izhaja, ni nikoil VINJEN, pa? pa ......! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Po?as si ?e na vrsti ammm kdo je nose?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Po?as si ?e na vrsti sej smo sami fajn deci tule na forumu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 sej smo sami fajn deci tule na forumu Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Allyssa Napisano 11. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2012 sej smo sami fajn deci tule na forumu Dobr vedt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 A zdej vidi? kaj v bistvu pomeni pregovor "dobro blago se samo hvali" Citiraj
Hazzard20 Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Imel "u?ne" ure previjanja plenic Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Imel "u?ne" ure previjanja plenic ?e je samo na mleku, potem je to pis of kejk - zares ?lahtne vonjave pridejo kasneje s trdo prehrano. Matr, naklju?ni mimoido?i bi pomislil, da je za?el na www.ringaraja.net. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Imel "u?ne" ure previjanja plenic zdej si uradno foter Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hazzard20 Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 zdej si uradno foter Da ne pride do nesporazuma. Uradno sem stric in me znajo "izkoristit", kjer je mo?no. Seveda so pogruntali tudi, da je moja M6 precej bolj prakti?na za otroka okrog vozit kot Alfa, Getz in Fiat Punto. Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Da ne pride do nesporazuma. Uradno sem stric in me znajo "izkoristit", kjer je mo?no. Seveda so pogruntali tudi, da je moja M6 precej bolj prakti?na za otroka okrog vozit kot Alfa, Getz in Fiat Punto. ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil... Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil... Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih.... Samo to je pa res.Moja dva no?eta niti sli?at za vo?njo v Pugiju...zato pa sem ga prodal. Citiraj
Hazzard20 Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil... Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih.... Vzeto na znanje. Se jih ne bo preve? razvajalo Citiraj
Allyssa Napisano 12. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2012 ammm kdo je nose?? Js sm na vrsti, baje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Oprau ceu stroj sveeeee?eeega perila, ker sm dans nataknu zadne ?iste gate, tko da bi jih biu jutr prsiljen okol obrnt ?e neb stroja uklopu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 a ma? ue z napisom Monday, Tuesday... Tuesday si pa zgubu al kaj? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Pozabu sem se pohvalit, da so v Arboretumu hitro upo?tevali moj nasvet in namestili dodatno varovalo, da mali otroci ne padejo s tobogana, super sem zadovoljen! Lahko bi bil pa tiho in bi ?e danes bilo prvotno stanje, v?asih se spla?a mal opogumit in zinit oz. napisat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.