Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bil je super dan, ju3 pa ?e 5ek!  :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ewo en del avta je ze pri laktomu da popravi kar je naredila 1 dama kluba hahahah

Kabuum sound

prodaja in montaza akustike park senzorjev........

Napisano

Udbija? !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Dan's grem 1 Mazdurino pogledat, ce bi bla zame primerna

Napisano

Dan's grem 1 Mazdurino pogledat, ce bi bla zame primerna

No in kaj je bilo?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

No in kaj je bilo?

Sicer veliko obeta, ampak obenem se pa obeta tudi veliko dela z njo, da bo svoje obete lahko realizirala.  :hohoho:

Naspal sem se k zmaj, kmalu odrinem na en piknik, potem do vode in popoldansko kopanje, zve?er pa na zabavo. To bo dan in pol!  :ljubezen:

Napisano

Mi gremo tudi do vode:)Na Bled fotra na kosarko gledat pa mal noge nalocit vsaj.Jaz se pa nisem super naspala.Zato pa mali mulc se zmer spi!

Napisano

Pri teh letih ?e pono?uje?  :P 

Kaj ?ele bo, ko pride v puberteto?  

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

V?eraj ni bilo ?asa, zato pa danes objavljam projekt za petek popoldne, ki se je zaklju?il 2 miniti pred polno?jo, bolj?e slike ?e pridejo.

post-3-0-17337200-1434284533_thumb.jpg

post-3-0-12786400-1434284564_thumb.jpg

Napisano

Mojster Lorenzo zmagal ?e 4. zapored.  :notworth:

Napisano

V?eraj ni bilo ?asa, zato pa danes objavljam projekt za petek popoldne, ki se je zaklju?il 2 miniti pred polno?jo, bolj?e slike ?e pridejo.

Ej....mojster Ajvar..zelo mi je v?e? ta napis na Mazdi CX5.lepo super:-):-):-).tako napis bi rabil tudi jaz na moji mazdi...zdaj ko pride v ponedeljek.se bo dalo kaj zrihtal...???lp:-):-):-)

Napisano

sej nism vedu, al nej dam sem al v jamralnik... :D

dons mal ra?unu stro?ke za 323F... z moje strani je vanjga vlo?enga cca. 5700?, ?e pri?tejem ?e nakup avta 5 let nazaj pa je cifra ?e blizu 9200?... pa sm se odlo?u dat v tole temo, ker je zadeva zame neprecenljiva :)

Napisano

Kolk si pa prevozil z njo v tem ?asu ?

Napisano

Sej vidis da je v ruscini

Torej crna gora

Ej sm zdej ?ele vidla. Prej sm preko mobitela gledala. No sej mi pa tudi od?tevamo do morja :) ?e 4,5x spat.

Napisano

A bo ostalo kaj za dopust? Haha :-)

(glede na to, da vas tudi matra spageti V6 vreca brez dna)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Prevozu prek 700km s stroskom 26 eur

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne vem, kakšne so vaše izkušnje, ma kolikor imam jaz opravka z Ljubljančani - najbolj prijazni so tisti na Žalah. Drugi so vsi arogantni in pasji...
    • @JernejI.   Naj te malo potolažim. Sam imam enako Mazdo3, isti letnik, enak motor. Sem drugi lastnik. Edina okvara do sedaj, ki je izredno zahtevala mehanika, je bila knock senzor po 14 letih starosti. Okoli 100k km pa sem dal menjat teflone in obročke, ker me je motilo žrtje olja. Eni niti to ne dajo rihtat, pač dolivajo olje in jih ne moti. Je pa to znana slabost za ta tip motorja. Vse ostalo je redno vzdrževanje in menjava iztrošenih potrošnih delov (filtri, olja, svečke, prednje ploščice 1x, prednji diski 1x). Sedaj imam malo čez 200k km. Avto je čudovito ohranjen, ne rjavi, dela nenormalno dobro, pelje se pa glede na starost in takratno tehnologijo in nivo udobja tudi vrhunsko. Predvidevam, da je pri tebi enako. Pred meseci sem bil pred dilemo: ali ga prodati ali ne, pa sem se odločil, da glede na to, da bi zanj dobil (če bi) 3000 EUR, se mi ga ne splača prodat, ker se predobro peljem z njim. Zato ga bom redno vzdrževal, popravljal in zgonil do konca, da bo šel od mene samo še v razgradnjo. Hudih okvar ne pričakujem, potrošni deli v smislu (olja, filtri, končniki, fedri, amortizerji, diski, ploščice...) pa tudi niso tak strošek, da bi bil težko prebavljiv. Avto nam super služi in ne bo šel od hiše. Vanj bomo investirali, kar bo treba. Razen če raz*uka motor, kar ga pa skoraj ziher ne bo.   Soseda ima Mazdo2 letnik 2008 s 350k km. Redno jo servisira, menja potrošne in iztrošene stvari in je tudi noče prodat, ker se z njo še vedno super vozi. Edina okvara, ki jo je imela, je bil desni motorček za odpiranje šipe. Ostalo, kar je menjala, je material rednih servisov in potrošni deli podvozja.   Jaz bom avto rihtal in (z)vozil do konca. Čeprav je star 16 let. Enako priporočam tudi tebi. Tako finančno nezahtevnega avta tega ranga in udobja ne boš dobil  več. Pa kljub letom oblikovno še vedno top izgleda. Hkrati pa varčuj za drugega, ker tudi sedanji se bo enkrat moral posloviti.                
    • Kater? Nekaj sem jih s tistih koncev našel.
    • Torej bi bila neka logična izbira Ravenol EPX 80W-90?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.