Moj mehanik ve ,katere serije oziroma letniki imajo noter te ",nekaljene"odmične saj so jim na servisu, ko je še delal tam, dali napotke. Moja je na srečo nima.
Še en zanimiv podatek mi je zadnjič povedal. Če se recimo odlomi štift na mali turbini ni to nek problem, saj štift ne naredi druge škode v motorju. Točno ve, kje ga bo našel.
Hja, tudi jaz sem čakal paket iz Napolija (Italija). Pa pokličem tja in vprašam, kdaj bo prišel, gredo gledat sledenje in mi povedo, da je paket ravno na poti iz Bratislave v Ljubljano.
Zdaj jih pa razumi...
Jaz pa,iz Južne Koreje 25 dni dni, za Naniwa brusni kamed. Na Havajih je tracking nehal delat. 😅
So ga na naši carini odprli, jim ni bilo jasno kaj si neki cigl naročam.
Pa 35 dni, da so iz UK do mene dostavli Benchmade nož. Pa še ni bilo brexit-a. Zmes so ga na carino vozli v Severno Irsko, ker je tam poštno carinsko skladišče. Pa ne pozabit, da ga je naša pošta hotla še v Kozje dostavit.
Pošta je ena loterija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.