COBO Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 No zdej pa ne vem al sm jst butast al kaj ... na youtube sem zagledal reklamo za mazdo mx6 "?e iz cajtov"...4ws ? prvi? sli?im :ne vem: :ne vem: :ne vem: samo 2.5 model al kako ? al se ze 1 leto vozim z 4ws avtom okol...n? jasn vglavnem. Kdo kej ve? ve ? Lp, COBO Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Mazda323 Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Glavo ven pri ovinku pa bo? videl Citiraj
nisde Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Vem da ma preludka 4ws, za mazdo pa ?e nism sli?u. ?ist mo?no da ma (ampak najmo?nej?i motor), usaj tko je pr prelude. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 4ws, so imele nekater 626 z 4X4 pogonom ni pa nujno da so bile 4X4, za mx-6, pa prvi? sli?im, razen ?e je kdo ?aral in to prestavil v mx-6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
COBO Napisano 27. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Reklamo na linku ni nih?e pogledal ? Zato me predvsem zanima zakaj bi na uradni reklami pisalo 4ws. Poleg vsega me je pa ?e novi sodelavec ko je zvedel da imam mx6 takoj vpra?al " a pa je hudo ko se vsa kolesa premiakjo"...zato mi tut ni n? jasn... Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Marko_mx-3 Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 pomoje bi moral imeti kak?no lu?ko v ?tevcu :ne vem: sem pogledal reklamo, mogo?e so imela pa samo na japonskem 4WS, pa 929 so imele tudi 4WS druga?e pa avto zadaj dvignit pa kolo dol in mal pregledat not Citiraj
Symon Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 2000R? To bi mogo?e pomenilo lahko celo 2.0? Razdret in prevriti kako je sestavljen zadnji konec. Kot je napisal Marko. Je pa velikokrat tako, da imajo JDM (Japan Domestic Market) modeli fuul ve? opreme kot ostali svet. Tako ima ?isto naprimer JDM Nissan 100NX opcijo po vi?ini nastavljivega podvozja iz fabrke, airbage, ter predal za de?nik v boku (ko odpre? vrata)... Skratka Japonci so egoisti. Citiraj
nisde Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 2000R? To bi mogo?e pomenilo lahko celo 2.0? Razdret in prevriti kako je sestavljen zadnji konec. Kot je napisal Marko. Je pa velikokrat tako, da imajo JDM (Japan Domestic Market) modeli fuul ve? opreme kot ostali svet. Tako ima ?isto naprimer JDM Nissan 100NX opcijo po vi?ini nastavljivega podvozja iz fabrke, airbage, ter predal za de?nik v boku (ko odpre? vrata)... Skratka Japonci so egoisti. Evropejci pa dobimo prst v rit od opreme Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 27. maj, 2007 Prijavi Napisano 27. maj, 2007 Evropejci pa dobimo prst v rit od opreme Saj neki Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
b mx-6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Reklamo na linku ni nih?e pogledal ? Zato me predvsem zanima zakaj bi na uradni reklami pisalo 4ws. Poleg vsega me je pa ?e novi sodelavec ko je zvedel da imam mx6 takoj vpra?al " a pa je hudo ko se vsa kolesa premiakjo"...zato mi tut ni n? jasn... Cobo jaz mislim da nima? 4ws, vsaj v dveh letih lastni?tva nisem ugotovil da bi ga naj imela!!! Druga?e pa po reklami sode? mislim da je to mo?no samo pri V6 razli?ici, je pa res daq je tista 2000 oznaka tudi malo hecna???? Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
COBO Napisano 28. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Nimamm nimam :> sm ?u namensko motat :> Tok bolj?...poznam par lastnikov prelud ki so mastne dnarce od?teval ko je ?lo kaj narobe. Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Boss Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 4WS je itak strel v prazno in se za to ni prijel tako, da si lahko kar zadovoljen da tega nima? Citiraj
ReDevil Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Evropejci pa dobimo prst v rit od opreme Mah bod vseu d se to ne dopla?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 4WS je itak strel v prazno in se za to ni prijel tako, da si lahko kar zadovoljen da tega nima? Ni res, mora? probat in ko se navadi?, se ti zdi da se sploh ne zna? ve? peljat brez.Sicer ?e nagaja, pol je sranje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Ja ampak res, ?e bi bla tole nevemkaka oh in sploh inovacija, bi mel tut k?ni nem?ki orng vozovi pol tole notr! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Ja ampak res, ?e bi bla tole nevemkaka oh in sploh inovacija, bi mel tut k?ni nem?ki orng vozovi pol tole notr! :ne vem: So preponosni nase, da bi kaj skopiral od japoncev, to je za vsako stvar, zato raje kaj drugega potuhtajo, da jim japonci ukradejo izbol?ajo in nam nazaj prodajo, cnej kot nemci.Je pa imel citroen v ZX-u nekaj podobnega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tich Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Ciko boy...ki ima X9 2.5 mi je neki govoru da naj bi njegov avto mel 4WS, pa da mu ze pokajo nekatere stvari vzadi (koncniki itd.) Bo sam potrdil... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Ciko boy...ki ima X9 2.5 mi je neki govoru da naj bi njegov avto mel 4WS, pa da mu ze pokajo nekatere stvari vzadi (koncniki itd.) Bo sam potrdil... Nima lahko mi beliva?, ker pol ko bi na mestu zavil do konca bi se mu tudi obrnila kolesa zadaj.Poka mu pa ker je njegova celotna karoserija bolj boga. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 dej bo tole mal mim (OT) ane ampak js osebno sm za 4ws ... ob?utek je zakon glede mx6 pa ne verjamem za 4ws ali pa? ... Citiraj
Boss Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Ni res, mora? probat in ko se navadi?, se ti zdi da se sploh ne zna? ve? peljat brez.Sicer ?e nagaja, pol je sranje. Sam zakaj so potem to zadevo za?el opu??at? Predrago? So preponosni nase, da bi kaj skopiral od japoncev, to je za vsako stvar, zato raje kaj drugega potuhtajo, da jim japonci ukradejo izbol?ajo in nam nazaj prodajo, cnej kot nemci.Je pa imel citroen v ZX-u nekaj podobnega. ?e se dobro spomnim so imeli pri Citroeno tole malce druga?e u?timano - ni bilo aktivnega krmiljenja ampak pasivno glede na obremenitev zadnje obese or smth. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Sam zakaj so potem to zadevo za?el opu??at? Predrago??e se dobro spomnim so imeli pri Citroeno tole malce druga?e u?timano - ni bilo aktivnega krmiljenja ampak pasivno glede na obremenitev zadnje obese or smth. Verjetno cena in zarad folka, ki je zapel v kak robnik inpotem je bilo cel kup $$$. Citroen, tam se ni obra?alo vsako kolo zase ampak se je kar cela prema premikala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Se kar strinjam Z Bo?tjanom. Kolikor sem nekje bral, je bil AWS kar dobra pogruntav??ina, ampak draga, sploh, ?e je ?lo kaj narobe. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.