David
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Haha tale citat zmaga To je tak BS. Kartelno se dogovarjajo kdo bo kdaj mel kakšno znižanje, da si ne hodijo po prstih. Zgodbice o konkurenci lahko pa kr zase obdržijo. Pa tud tole nižanje DDV je populizem, ker ti bo res velik pomagalo, da boš pri 100€ nakupa imel 4€ nižji znesek. U jaa cela zmaga.
-
Pa sej to je je vedelo ves čas, da bo takole... samo igrce so špilal, da bi volilce prepričali, da Lofar ni Janša je pa samo to in zgolj nič drugega. Men je zabavno, ker je tako vse prozorno pol se pa grejo neko moraliziranje in opravičevanje odločitve z nekimi abotnimi razlagami. Ja da ne grejo z Golobom ker jih je silil, da ne rečem celo posilil. Ubožčki. No ja sicer je pa Logar že odšpilal svoje in moj predlog, da si naj čim prej išče službo izven politike tako kot Viran in še marsikdo, ki je paktiral z JJ-em.
-
Kobal ima že kar nekaj voznikov s TURBANI na glavi, to me totalni smeh zgrabi,ko ga vidim, jao P.S. to so ti Google-vozniki, ki tam kot mu navigacija reče, da gre lahko, bo on tudi dejansko šel, ne glede na znake in ZKP (zdravo kmečko pamet).
-
On je uporabil besedo KRALJ (zanje sem bil še do včeraj, do glasovanja v DZ; največji kralj)
-
Saj ni problem zamenjat odmično, vakuum, sito pa verigo. Problem je, da je omenil da se tam ne končam skoz je neki. Na koncu te pa še dihtunga glave motorja useka in si tam. Res ne razumem, kako so lahko prodajal tak avto. To bi mogl bit vpoklic za vse … pa še vedno prodajajo 2.2d, obup. Da ima avto do 200000 km toliko težav, je nesprejemljivo
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.