Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

js sm se pa opekla v soboto :( sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla :blink:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

js sm se pa opekla v soboto :( sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla :blink:

...vidi?,delanje tortic je pa lahko nevarno opravilo. :P Raje delajte kaj drugega,manj nevarnega in v horizontali. :D

Napisano

...vidi?,delanje tortic je pa lahko nevarno opravilo. :P Raje delajte kaj drugega,manj nevarnega in v horizontali. :D

In po mo?nosti najmanj v dvoje. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

In po mo?nosti najmanj v dvoje. :D

Aha,in mislim,da se pri tem ne more? ope?t.....ali pa? :D

Napisano

so pa mo?ne druge po?kodbe :hohoho:

...jap,po?kodbe kav?a,naprimer. :P:D

Napisano

Ja,?e dobro da si mela re?evalce zraven,druga?e ne bi pre?ivela. :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ja,?e dobro da si mela re?evalce zraven,druga?e ne bi pre?ivela. :P:D

Je morala dobit inekcijo ? ?zmeden?

Aja pa med potjo domov mi je odpadel konec auspuha, cca 15 cm dolg in zdej sucker rjove kot medved in lev skupaj. <_<

Napisano

Itaq,pa to tavlko! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Allyssa a si tolk dobro torto spekla da ti jo pecica ni pustila vn iz sebe ;)

aja kako so ti salcke ratale?

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Ti jaz povem,da so ble ne samo lepe,ampak tudi zlo dobre. :bravo:

post-337-1201553323_thumb.jpg

?ena bo rekla,da je na sliki najgr?a,ampak ta je bla nareta posebaj za tamalo,evo dokaz! ;)

post-337-1201553844_thumb.jpg

Ostale so ble narete v lon?kih,zato so ble tudi lep?e oblike,samo tistih nimam slikanih. :whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

Pa sj to ni res. ?e sedmi dan zaporedoma sm se zbudu ob pol 4 in pol ne morm nazaj zaspat. To po?as ni ve? zanimiv <_<

Treba mal u zdravstveni dom da me mal na aparature prklopjo :D ?e par let mam motnje spanca pa se ?e nism spravu it ke, bravo jst :ouje:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Pa sj to ni res. ?e sedmi dan zaporedoma sm se zbudu ob pol 4 in pol ne morm nazaj zaspat. To po?as ni ve? zanimiv <_<

Treba mal u zdravstveni dom da me mal na aparature prklopjo :D ?e par let mam motnje spanca pa se ?e nism spravu it ke, bravo jst :ouje:

Evo jaz tudi danes ob pol 4 ne morem ve? spat <_< u?eri sem mel vro?ino pa sem cel dan prele?al...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Tole s spancem je katastrofa, moram si dormeo kupt :hohoho:

POZOR!

Napisano

Ga ?e mamo, sam pol je pa druga jeba ker se ti ne da ve? vstat. <_<

Napisano

Tut jest se zadnje cajte bol zmatran zbudim, kot spocit. Za?ne se mi tam okol 4-ih potem se pa premetavam ke do 7-ih. Skor usak jutr sem, ko da bi mi jih kdo nadeval ?ez no?.

Teorija: na?e mo?gani nas pozdavestno terajo, da se ?imprej skopljemo iz postelje v na?e mazde, kjer se najbolje po?utimo..? :)

Napisano

Allyssa a si tolk dobro torto spekla da ti jo pecica ni pustila vn iz sebe ;)

za tortico oz. krostato po moje mor? pa pra?at jedce :P men je bla dobra :hohoho:

za "?al?ke" pa re?mo, da sm po?tudirala kje se loh zaplete,...... in bojo nasledni? bol?e :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Tut jest se zadnje cajte bol zmatran zbudim, kot spocit. Za?ne se mi tam okol 4-ih potem se pa premetavam ke do 7-ih. Skor usak jutr sem, ko da bi mi jih kdo nadeval ?ez no?.

Teorija: na?e mo?gani nas pozdavestno terajo, da se ?imprej skopljemo iz postelje v na?e mazde, kjer se najbolje po?utimo..? :)

LOL

samo nisde nima mazde :P

Napisano

Valda, Hyundai zakon, DRIVE YOUR WAY :bravo:

Zato pa n? ne spim, skoz bi se vozu :hohoho:

POZOR!

Napisano

Sm dons ?ist brez volje, use me ?ivcira pa ful nimam potrpljenja! :ne vem: <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Leva stran hrbta me trze za popizdt, sm se neki pretegnu ocitno :D Tko je to ko mors kante nafte dvigovat pa u kompaktor tankat :)

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Napisano

fiuuu... u tej temi bi pa lahka velik govoril hehe

men gre use na podn kar sm se kdaj matru je ?lo v k....

najslab? pr usem je pa to da me je zapustila edina ljubezen MOJA MAZDIKA

pa sej ?e pridejo nazaj cajti ko se bom pobral nazaj pa se bom na novo zalubu v ?e eno MAZDIKO

no... oky se vem da ?e po?as te?im sej se ga grem zle :mi pijemoo: :vino:

VOZIM MAZDO NE MOTI!!!

Napisano

fiuuu... u tej temi bi pa lahka velik govoril hehe

men gre use na podn kar sm se kdaj matru je ?lo v k....

najslab? pr usem je pa to da me je zapustila edina ljubezen MOJA MAZDIKA

pa sej ?e pridejo nazaj cajti ko se bom pobral nazaj pa se bom na novo zalubu v ?e eno MAZDIKO

no... oky se vem da ?e po?as te?im sej se ga grem zle :mi pijemoo: :vino:

Kaj je pa bilo da te je zapustila? :ne vem:

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
    • Zakaj si pa te ti tako gužvo delal v službi in se grenek, da dobiš Zoe?🤪
    • Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.
    • Kot že napisano ob nakupu...   Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.   Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.   Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.