Misliš?
Ta teden zdaj ne bo šlo. Teden pozneje pa lahko. Koliko rabiš do Nove Gorice? Saj si v penziji, naredi malo en potep... Pa ti pokažem pot sem gor in greva od točke do točke in ti vse lepo pokažem. Še vse tisto, kar nisem napisal, ker se mi ne da več...
Ti ne razumeš, oni so v avtodomu ... torej na počitnicah ... valda ne bojo študirali, kaj delajo na cesti, ko zapustijo domovino so uradno na dopustu a veš
Vedno bolj ugotavljam, de je dosti voznikov nevednih, ne vedo kje so na cesti, ne vedo kaj se odvija okoli njih itn. Pač piči s svojo hitrsotjo za ostale udeležence pa bo že nekdo drug poskrbel al pač? Včasih sem misli, da dosti ljudi dela to namerno, da cincajo pa ne dajo placa, pa vendar spoznavam, da temu ni tako.
Zdej imam polno zgodbic, ko sem šel čez Avstrijo do Češke, res doživiš vse živo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.